на амбиграма ама голямо честито и поздрави от мен
както и късмет и успех на чакащите
малко да ме поограмотите може ли
през 05,2007 ми е направена лапароскопия-оперативния протокол - типично по докторски- трудно разчетяем за мен-разчитам за ендометериозни лезии и кистозна формация с d 5 см шоколадово съдържимо.
тогава лекаря ме подготви че е ендометериозна и че ще приемам 6 месеца диферилин ,но хистологията отхвърлила този резултат-"бели тела ; стена на киста -тапицирана е еднороден нискокубичен епител" и каза да се захващаме с опитите за бебе.Но в края на 09,2007 след секс
се появи болка -на лекар -и пак киста -пак прилича на шоколадова
след 2-3 месеца -посещения при д-р Владимиров и опити с марвелон -не се повлия
оперираха ме сега -12,02-пак сраствания с черва и киста 6/5см с шоколадово съдържимо-това чета в оперативния протокол
И опериралия ме лекар и д-р Владимиров преди операцията каза че по всяка вероятност ще се наложи да пия сега лекарствата.
Аз вече психически съм се подготвила и чакам хистологията -ако пак кажат че не е ендометериозна -което може да ме радва само естествено-и не се налга да пия лекарства а започнем опити за зачеване-дали по естествен път или д-р Владимиров ако реши друго...
Но има ли друг такъв случай-уж пише ендометериозни лезии ,ала бала -ех-ако не е такава -добре дошло
-но ме е страх -амо ако пак за няколко месеца се развие отново-иначе тръбите са проходими и имам Хашимото-д-р катя Тодорова -прекрасен лекар-много мила и позитивна
то е ясно че д-ра ще каже какво да правим,ама искам да имам предварително0 пове информация за да мога да си задам въпросите и за да съм ориентирана