Здравейте на всички,надявам се с моят случай да ви дам повече надежда. На 9 декември 2007 г. ми направиха лапароскопия на киста на левия яйчник.Предполагаше се ендометриоза и така и се оказа на епикризата която взех края на януари. Лекарят който ме оперира ме посаветва да почна лечение с хапчета, забравих как се казват,и след лечението, от може би 6м.,ми каза до 2г. да забременея, ако искам да си имам ниакога деца..От прочетени форуми и какво ли не за лечението от интернет разбрах, че ако успея да забременея веднага след операцията лечение ниама да се налага,тъй като бременността се счита за лечение.Попитах въпросниат лекар за този вариант и той ми каза:"ако успееш да забременееш без лечение,ще ви кам с пълен глас ура".Отидох при генеколога който ми "откри" ендометриозата и му разказах всичко и той след преглед на ултразвук ми каза ако желая ,да правим опити за бебе до май месец и ако не стане да започна лечение ,пък всичко било божия работа.февруари започнахме опити с моя приятел,които също искаше бебе,. Март-нищо.Април-също нищо.Май + тест,неможех да повярвам,тъй като това ни беше последния опит преди да започна лечението.На 22 г. съм бременна в началото на 5 месец,и се надявам всичко да е наред за напред.Не се отказвайте от нищо и мислете позитивно и дано и при вас нещата бъдат с щастлив край.УСПЕХ!!!