Здравейте,мили момичета!Наскоро ви открих и реших да ви пиша,за да споделя и аз моята история.Открих болестта миналата година февруари.Един ден изпитах адски болки,направо не можех да стана от леглото,но тъкмо ми беше минал цикълът и аз не му отдадох толкова голямо значение.После забравих за това,но така тези болки почнаха да зачестяват и усещах вътрешно,че нещо не е наред.Отидох на доктор и той почти веднага определи диагнозата-ЕНДОМЕТРИОЗА.Уплаших се,не му повярвах,пък и той ми предложи коремна операция.Започнах да търся алтернативен вариант и така разбрах за лапароскопията.Понеже съм от Пловдив се оказа,че тук само един-двама могат да я извършват.И така ме оперираха чак на 17 юли.Дотогава все пробвахме да забременея,но не ставаше.Докторът ми държеше да мина курса с Диферелин и така започнах с инжекциите на 6 октомври чак.Последната ми беше на 23 февруари,а цикълът ми дойде чак на 15 май,над 80 дни след последната инжекция.Сега пробваме да си имаме бебче,но все още нищо не е ясно.Пак ще ви пиша и не се отчайвайте.Поздрави!