Мили момичета,
Искам да изкажа огромни благодарности на сайта и на всички пишещи в него,затова че ви има!!!Не искам и да си помислям,какво би станало,ако не бях попаднала на тази така полезна информация.Знам само,че нямаше да се справя сама.Благодарение на вас окрих д-р Стаменов,който след две коремни операции и лечение на ендометриоза,бе така смел да се обърне и да каже в очите на едно изтощено физически и психически момиче,че има надежда!!!Получих и огромна подкрепа от семейството си,както и от моя приятел,който НИТО ВЕДНЪЖ не ме обвини за тия проблеми,нито с думи,нито с дела и остана,въпреки че му казах да си върви...Единствения случай,в който си позволих да бъда слаба,беше когато разбрах,че имам ендометриоза,но после осъзнах,че посоката в която трябва да вървим е само НАПРЕД!!!Така и направих...Почти стигнах до инвитро...Хиляди пъти съм била шокирана от лошите случки в живота ми,но за първи път онемявам от радост-БРЕМЕННА СЪМ,момичета!!!Ето това е моята история...Пожелавам на всички вас в най-скоро време да напишат подобно писмо и да споделят радостта си с тия,които имат нужда някой да им каже,че все пак има НАДЕЖДА!Този пост има за цел не да дразни,а да помага!Спирам да пиша и без друго не виждам екрана от сълзи...Знам само,че сега сърцето ми тупти за двама!Знам!
Успех,мили момичета!!!