Rossy, biserche
и ви благодаря за съветите.
Може би вече не се сещате за мен, защото сме толкова много за жалост, пък и постинга ми е от 4 февруари 2008 г., но чак сега видях, че имам отговор. До сега винаги съм проверявала в "Нови отговори на моите публикации", но нищо не е излизало.
Така и така ви пиша, поне да разкажа какво се случи. През април месец 2008 г. д-р Александров ми прави лапароскопия и се оказа, че нямам никакви кисти и всичко е наред за щастие. Относно кървенето ми на 13,14,15 та и 16 ден и досега нямам категоричен отговор, но всички доктори ми казват, че е от овулацията. Това означавало, че овулацията ми е много добра, а аз съм си правила толкова много тестове за ову, но нито веднъж не съм я засичала. Мерила съм базална температура и там също така рядко се засича такава. Другото е, че имам ПКЯ. Не мога да ги разбера аз нещо тия диагнози, но истината е, че все още не съм забременяла и миналия месец щяхме да правим инсеминация, обаче при стимулация с клостилбегит и меногон направих 20 и няколко фоликула. Така, че сега съм 2 месеца почивка и после ще видим какво ще правим.
Та мисълта ми беше, че и аз като вас имах същите симптоми на ендометриоза, обаче се оказа, че нямам такава. Така, че момичета не се отчяйвате, но все пак единствения начин да се разбере това е лапароскопията. Не е толкова страшно, а и в ръцете на д-р Александров бях сигурна, че всичко ще е ОК.
Съжалявам за дългия постинг, но все пак не съм ви писала от година, така, че извинете ме.
Успех на всички!