Тат, привет и от мен! Не разбрах от къде си, но нещо спомена за Пловдив и за София за Димитров, затова ти пиша. Аз съм от Пловдив, с 4-та степен на ендометриоза, оперирана съм 12.2003г. и са ми отстранени яйчник и половина.
Исках да ти кажа, че заболяването наистина е много коварно, защото почти не търпи лечение... Хубаво е да се побърза, доколкото е възможно с бебето, дори и да се прави ин-витро, ако трябва. Аз след операцията загубих известно време в Пловдив, после се насочих към София и си избрах точно д-р Йосиф Димитров в АГ център Димитров. Всичко добре, любезен е и внимателе, но се оказа, че и с него загубих 3 години, които се оказаха фатални. Сега съм при д-р Стаменов в Надежда, ТОВА Е ДОКТОРА. Той за пръв път ми изследва задълбочено и хормоните, защото аз не реагирам на стимулация и не правя качествени фуликули, често правя кисти и т.н. Димитров за 3 години, 1-2 ин-витро опита и мноооого пътувания и прегледи, не ми пусна НИТО ЕДНО изследване на хормони... Стаменов веднага разбра, че нещата не са добре и направихме по-задълбочени изследвания, които доказаха изчерпан яйчников резерв. Това означава - донорска яйцеклетка:( Утре съм на цветна снимка (Димитров и такава не ми е правил), да видим тръбите за хидросалпингс. После ще видим с лапаро и хистероскопия - как са тръбите и матката. Много е важно кой ще ти поеме случая, особено заради ендометриозата. Аз доста бях чела и си мислех, че знам много неща, но като прочетох книгата на д-р Стаменов, много неща ми се доизясниха - описано е на "човешки" език, с чувство за хумор:) За Пловдив съм Координатор на Фондация Искам бебе и ако мога да съм ти полезна с нещо - инфо, съвет или каквото имаш нужда и ми е по силите - можеш да ме търсиш на 0888/712-783 - Вера съм:)
Пожелавам ти успех, но много внимавай на кого ще се довериш. Аз не съм си пестила нито време, нито пари, но се оказа, че 4 години не ми стигнаха и фатално закъснях. Не мога да ти опиша как се чувствам и колко сълзи съм изплакала... Но връщане назад няма, затова дано няма други закъснели като мен.
Стискам ти палци и горе главата!!!