Не,Ледена луна,не съм си правила изследвания.Дори да съм си правила,те са били относно операцията ми през февруари.Забравих да спомена,че след нея си имам две тръби и доколко са отпушени ще разбера тепърва.И яйчниците ми не са отстранени по време на операцията,а е направена резекция(така ли се казва?).Така че си имам две тръби и два яйчника,макар и да е пипано по тях.И затова ви питам какви изследвания сте си правили вие момичета след последната инжекция?Знам,че за всеки е индивидуално,но все от някъде сте почнали,нали?Вече ви споменах,че д-р Стаменов ми каза да му се обадя една седмица след последната инжекция.Предполагам,че тогава ще си направя някои изследвания,за да се разбере мога ли да забременея по естествен начин,макар и малко вероятно,или ако не - към каква АРТ да се насоча.И нещото което най-много ме смущава - чувам,че се чака дълго време за одобрение по програмата Инвитро.Дотогава изследванията ми ще са минали давност,и на тях майната им,ако трябва пак ще си направя,но ако развия пак някоя киста докато чакам???Ей това ме плаши!