0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

какъв е шанса
« -: Август 16, 2008, 22:13:17 pm »
извинявайте,че пак ви досаждам,но искам да попитам нещо:септември ми предстои цветна снимка в София при някакъв професор,за съжаление незнам все още как се казва,но въпросът ми е-какъв е шанса да забременея след снимката и увеличава ли се шанса за забременяване след цветната снимка.
*
Re: какъв е шанса
« Отговор #1 -: Август 16, 2008, 22:16:16 pm »
Ами доколкото знам шанса след цс се увеличава

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #2 -: Август 16, 2008, 22:18:13 pm »
Цветната снимка има за цел да провери проходимостта на тръбите. Което ще рече, че ако са проходими, имаш един проблем по-малко. Някои момичета са споделяли, че след проверка на проходимостта на тръбите са забременяли.

Успех ти желая и много късмет.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #3 -: Август 16, 2008, 22:18:58 pm »
Аз съм чувала нещо подобно :? Но според мен е вероятно да се случи само ако тръбите са наред.... имаше нещо за запушване на тръбите със нещо като слуз, която при цветна снимка се премахвала....може би това си чувала за забременяване след цветна снимка :?
Дано при теб се получи точно така :wink:

« Отговор #4 -: Август 16, 2008, 22:20:31 pm »
благодаря за барзия отговор,страхотни сте :bighug:
*
« Отговор #5 -: Август 16, 2008, 23:50:35 pm »
ако е имало леко запушване много често след цветната снимка настъпва спонтанно забременяване.контрастнотовещество прочиства леките запувания.успех!!!!!
*
« Отговор #6 -: Август 17, 2008, 10:12:22 am »
ако е имало леко запушване много често след цветната снимка настъпва спонтанно забременяване.контрастнотовещество прочиства леките запувания.успех!!!!!
Да,и на мен доки ми каза че ЦС действа малко като хидротубация при леки "пречки",ама при мен не подейства :).Успех!

*
« Отговор #7 -: Август 17, 2008, 10:15:00 am »
На мен,не ми казаха за това ,но го прочетох тук.. И аз смятам че е твърде възможно да се случи спонтанно забременяване след цветна снимка..Не на едно или две момичета им се е случило по този начин.. Успех и пий обезболяващи преди снимката!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #8 -: Август 18, 2008, 11:35:01 am »
Цветната снимка има за цел да провери проходимостта на тръбите. Което ще рече, че ако са проходими, имаш един проблем по-малко.
Цветната снимка е само изследване. Няма за цел да увеличава или намалява шанса за забременяване. Има за цел да изясни какво е реалното положение и след това вече ще се знае как да се действа, за да се постигне забременяването по най-бързия начин.

Не на едно или две момичета им се е случило по този начин..
Аз не бих разчитала на това. Точно при тези момичетане се знае от какво е станало. Но поне никой не се е оплакал, че му е навредила снимката.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #9 -: Август 19, 2008, 15:22:23 pm »
Чувала съм че ако има малки сраствания в птръбите цветната снимка помага да се премахнат.Даже като правих моята снимка д-ра ми каза че миналия месец момиче е забременяло веднага след снимката.По принцип има шанс нещо да се получи.Пожелавам ти успех при мен не се получи.