0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Re: Привет от едно мнооого далечно място!
« Отговор #20 -: Август 15, 2008, 21:02:30 pm »
Още една топла прегръдка от България за вас. :bighug: Разбира се, че има още хора, които те помнят. Радвам се, че сте добре.
*
« Отговор #21 -: Август 15, 2008, 22:08:11 pm »
Тук сме къде да сме (от твоето поколение), бачкаме :)
Леле, Вики е копие на мъжа ти да знаеш :) Много е сладка пу пу :) Много ми е мъчно, че сте толкова далече. Ще се прибирате ли скоро?
целувки от нас и пиши тук, защото ми липсваш! И си чакам снимките със сърфа, ама не ги пускай в общата да не ми се смеят на чупките :)
« Последна редакция: Август 15, 2008, 22:11:21 pm от cygnus »
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #22 -: Август 16, 2008, 01:49:40 am »
еха Оги,радвам се много,че писа и сте добре!Малката е голяма сладурана и ти също! :bighug:
<br />
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #23 -: Август 16, 2008, 02:21:10 am »
Леле, Вики е копие на мъжа ти да знаеш :)
Абе моля ти се!!! Само това пропуснах да поръчам на Д-р Тачева и Вики взе, че заприлича на баща си?! Да се чудиш що така?!
Ами, мацко, ние току що пристигнахме и тепърва ни предстоят мноого неща да свършим и чак тогава ще мислим за отиване до БГ. Честно казано по-вероятно е първо да ни дойдат на гости родителите, отколкото ние да идем. А снимките ще трябва да ги потърся на дисковете, че беше отдавна и незнам дали съм ги взела. Но обещавам скоро да отреагирам. Ти ми кажи как са твоите мишлета?

Благодаря на всички за милите пожелания! Както винаги сте топли и сърдечни, а човек има нужда от тези неща. Благодаря ви!
« Последна редакция: Август 16, 2008, 02:22:53 am от oganche »

*
« Отговор #24 -: Август 16, 2008, 09:43:00 am »
Здрасти Оги :)
Дано скоро свикнете с живота там! И аз се чудех къде изчезна толкова време :)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #25 -: Август 16, 2008, 10:21:33 am »
Какви прекрасни млади дами сте на снимката! :D Желая ви успешна адаптация и късмет!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #26 -: Август 16, 2008, 10:50:21 am »
:flower:Огинко, една голяма прегръдка от нас!
Радвам се, че сте на хубаво място и дано Вики се адаптира бързо!
 :rainbow:Бъдете здрави!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #27 -: Август 18, 2008, 17:53:47 pm »
Оги, и от мен (от твоето поколение  :D) поздрави.
*
« Отговор #28 -: Август 18, 2008, 20:25:14 pm »
Привет, Оги и от мен!  :lol: Радвам се, че сте добре и даже малко ви завиждам за Канадата!! :wink: :lol:! Желая ви много щастие на новото място!

*
« Отговор #29 -: Август 19, 2008, 10:29:51 am »
Ех, че прекрасно звучи това което разказваш, ние тук само можем да си мечтаем за тази зелена полянка :D
Пожелавам ви много бързо да се адаптирате и нещата да потръгнат.
Кажи как е с работата, лесно ли си намерихте, там на място или от тук, разкажи подробности?
*
« Отговор #30 -: Август 20, 2008, 14:48:26 pm »
Здравей,  ogaanche,
вярваш или не, но миналата седмица се чудих защо не пишеш вече. Вики е пораснала, ти също ми изглеждаш малко променена. Радвам се, че при вас нещата се нареждат добре.

*
« Отговор #31 -: Август 20, 2008, 15:43:42 pm »
Ще ти се да те забравим, Оги, ще ти се!
Замислих се как ли ще се чувства моя бебок в Канада като му е най-харно когато минавам през дупки и по потрошените тротоари. Само тогава се смее. При равен път надава вой. 

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #32 -: Август 20, 2008, 16:17:58 pm »
здрасти Оги, много се радвам да науча новини от теб!
включвай се вече по-активно в нашите седмични теми на майките и разказвай за Канадата и как се вписвате там :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #33 -: Август 20, 2008, 18:16:00 pm »
Кажи как е с работата, лесно ли си намерихте, там на място или от тук, разкажи подробности?
Работа има колкото щеш. Само за мързеливите няма, нали знаеш. Има бяла, черна, дневна, нощна, на повикване, почасова...всякаква. Но за хубава работа по специалността например ти трябват и двата езика-френски и английски. Английският добре, ама френския не го знаем и затова ще трябва първо да идем малко на училище.
В момента само Камен работи и то за кратко, защото от септември започва да ходи на училище по цял ден да учи френски. Намери си я тук на място. Даже работи на две места. Едната е нощна, а другата е на повикване през почивните дни. Аз си гледам детенце и търсих детска градина, за да мога и аз да започна малко по малко да се развивам. Е, намерихме детска градина и аз много се изкефих като ни се обадиха, защото тук също няма места в детските и се чака по 1-2 години, особено за малки мишки като моята. Но докато се усмихнеш, се озъбиш! Вики стачкува втора седмица. Плачка постоянно и не яде. Обявила е пълен протест и сега да видим кой ще ще се предаде първи-тя или аз? И мен това много ме тормози. По цял ден съм под напрежение дали няма да звънне телефона и да ми кажат да ходя да си я прибера, че плаче. Много е упорита и не се предава лесно. Тормози се, а аз се тормозя 10 пъти повече. И незнам какво да правя?! Вчера е яла там за първи път от както е детска (10 дни). Ако спре и да реве, ще съм много по-спокойна. Та така. По принцип мисля и аз да започвам френския от септември, но ще видим как ще се наредят нещата с Вики в детската градина.

Благодаря още веднъж на всички за хубавите и мили пожелания!

« Последна редакция: Август 20, 2008, 18:23:05 pm от oganche »

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #34 -: Август 20, 2008, 18:36:13 pm »
Привет и прегръдки и от САЩ-добре дошли в Новият свят!!! :D
и тук е като при вас-подредено,красиво и спокойно.Ако имаш нужда от инфо за каквото и да било,работа,кредитни карти,документи-пиши ми на лична.
За малката не се притеснявай,много деца реагират така,но накрая всички се адаптират; по-добре от нас дори! :D
*
« Отговор #35 -: Август 21, 2008, 10:04:17 am »
Оги, трудно и притеснително е, но според мен тя не реагира така, защото е там, и тук да я беше дала на градина пак така щеше да реагира според мен. На една приятелката момченцето ходи вече два месеца на ясла, първите 2-3 седмици по цял ден ревеше, не искаше да яде и спи. Сега само отказва да спи на обед. Явно си е до дете, още малко зор и ще свикне и после ще ходи с желание :)
*

aii

• 386
  • На мама чудото :)
« Отговор #36 -: Август 21, 2008, 15:08:50 pm »
Здрасти Оги,
И ние не сме те забравили и се радвам,че отново се появи! :D А Вики е станала голяма хубавица!
« Отговор #37 -: Август 22, 2008, 08:56:10 am »
Добре дошла отново Оги!!!
Много се радвам, че пак пишеш!!! Как да те забравя, като заедно се борихме за нашите принцеси!!! Сега ми звучиш мнооого спокойна и щастлива!!!
Не смей да изчезваш отново!!! Целувки!!!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #38 -: Август 22, 2008, 18:17:53 pm »
Оги  :bighug:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #39 -: Август 22, 2008, 20:11:18 pm »
Оги, стискам палци Вики да се приспособи към яслата по-бързо. Явно си иска време детето. И на вас пожелавам да научите най-готиния език перфектно, да се реализирате в професиите си и да бъдете едно щастливо семейство с куклата Вики.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!