0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Привет от едно мнооого далечно място!
« Отговор #40 -: Август 22, 2008, 21:46:26 pm »
Оги, желая ти късмет от сърце в странство! Дано малката сладурка Вики се адаптира по-скоро ,че да отпадне това притеснение и да се развивате бързо професионално.Ако това ще ти помогне като съвет незнам ,но ще ти споделя.  За да няма този стрес племенника ми от неразбирането на езика сестра ми и зет ми и в къщи му говорят на испански за да не се обърква ,верно че е по-малък от Вики ,но скоро ще го дават на градинка и така поне няма да има проблем с езика ,ще му звучи познато.Аз в началото реагирах остро на това и решение,но е права след като са решили ,че ще живеят там.Така май наистина е по добре за детенце,а като порасне ще научи и български.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #41 -: Август 23, 2008, 14:42:50 pm »
Огънче привет и от нас  :). Желая ви само здраве всичко друго ще се нареди  :). Много е пораснала малката, поздрави от моята Дара. :)
« Отговор #42 -: Август 26, 2008, 08:52:54 am »
Привет Оги!

Желая ви много късмет и попътен вятър на новото място. Дано малката принцеса скоро се почувства у дома си! Да ви е жива и здрава!

Много целувки!
« Отговор #43 -: Октомври 01, 2008, 09:40:00 am »
Привет и от мен, Оги!

Много се радвам за теб!  :bighug:
*
« Отговор #44 -: Октомври 01, 2008, 18:53:36 pm »
         Здравей Оги! Никога няма да забравя сърдечните думи и куража, който ми даваше в най-трудния за мен период!
         Много късмет Ви желая на цялото семейство! :bighug: