0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Привет от едно мнооого далечно място!
« -: Август 15, 2008, 06:10:26 am »
От дълго време не съм влизала тук, но това не означава че съм забравила вас, форума, радостите и неволите, които сме преживели. Дано все още има тук хора от моето "поколение", защото може би съм непозната в момента на повечето, които са на линия.
Искам да честитя радостта на всички бременни мами, да им пожелая лека бременност и леко раждане.
А на мамите, гушнали своите новородени бебета, пожелавам да им са здрави и весели така дългоочакваните рожби и много щастие.
А аз в момента едвам си сдържам сълзите, защото ми стана много мило и свидно като влезнах в сайта, във форума и нахлуха едни вече позабравени чувства. Да, наистина неволите, трудностите избледняват в съзнаниято, даже понякога се питаш дали наистина си преживял всичко, което си спомняш? Но да, не го забравяш. И в момента още повече ми става мило, защото съм далече, много далече от хората, които ми помагаха някога, от хората, които ми сбъднаха мечтата и които незнам кога ще видя?
За тези, които си спомнят за мен, изпращам много прегръдки и целувки и ще се радвам да ми пишат как са те и вече попорасналите им рожби?
А моата малка принцеса Виктория е добре. Щурее нон стоп, разтребва, помага на мама да чисти, приказва си някакви неща и не се спира за една минута. От една седмица вече ходи на детска градина и плачка постоянно за майка си. Ами как няма да плаче като горкото се намира в нова среда, с непознати хора и деца и му говорят на някакъв неразбираем език, защото ние, мили момичета, от 3 месеца сме в Канада.
Много ви обичам и ми е много мъчно за вас.
Целувки!

Re: Привет от едно мнооого далечно място!
« Отговор #1 -: Август 15, 2008, 07:16:04 am »
Огиии, тамън се чудех докъде сте я докарали с пустата Канада :lol: :lol: :lol:
Много се радвам за вас  :lol: Къде сте, как сте, що сте :lol: Дай снимки и ни разкажи повече :lol:

:balk_21:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #2 -: Август 15, 2008, 07:34:23 am »
 Привет, Оги! :D Как ще сме те забравили? :lol:
 Желая ви много късмет и успех! Не бъди тъжна...  :lol: :bighug:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #3 -: Август 15, 2008, 08:32:15 am »
Здрасти Оги, аз те помня. Как сте там в странство?
*
« Отговор #4 -: Август 15, 2008, 08:37:24 am »
Радвам се, че сте добре, дано бързо се адаптирате към новата среда и малката сладурка да свикне с градината :D
прегърдки от нас
« Отговор #5 -: Август 15, 2008, 08:43:42 am »
Здрасти Оги, дано се чувствате добре там и дано малката бързо се адаптира. Пускай в темичката за снимките и от вас, за да видим колко сте пораснали :lol: Пък и по-честичко се включвай тук.
*
« Отговор #6 -: Август 15, 2008, 09:35:59 am »
здравей, оги, помним те :)
дано лесно и бързо да се адаптирате -н вие, и детенце! успех!
« Последна редакция: Август 15, 2008, 10:22:49 am от tzvetenze »
*
« Отговор #7 -: Август 15, 2008, 09:50:25 am »
Огънче, помним те  :lol:. Добре дошла и на добър час.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #8 -: Август 15, 2008, 09:53:14 am »
Ее Огънче, тук сме бе мила :D
Радвам се, че сте добре, адаптацията иска време, само здраве да е :D Включвай се по-често :D

Целувки от мен :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #9 -: Август 15, 2008, 10:54:28 am »
3дравей Оги :D
Радвам се да прочета добри новини от вас.
Много прегръдки.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #10 -: Август 15, 2008, 10:55:42 am »
Здравей Оги, радвам се за вас. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #11 -: Август 15, 2008, 11:07:07 am »
Здравей Оги!!!
Как да не те помним?
Незнам дали ми вярваш,но много често се питах къде си!
Как сте там?Знам трудно е да си далеч от родното място,и от
близките си,но гледайте да сте добре!
Много целувки от мен,и още повече за малката Вики!!!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #12 -: Август 15, 2008, 11:18:16 am »
Ех,Огсън, как да не те помним :D Даже често често се чудим къде зачезна и защо не пишеш. Много се радвам, че пишеш - дано е по-често вече!
Късмет на новото място! Разкажи за вас повече, как сте, как е малката Вики!!!
Да я нацелуваш от нас!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #13 -: Август 15, 2008, 11:31:57 am »
ехеее, Оги, не сме те забравили, а ти нас :wink:
радвам се, че сте добре. пожелавам бърза адаптация за всички! целувки на Вики!
и като ти стане студено от канадската зима, влизай при нас да се стоплиш :D
« Отговор #14 -: Август 15, 2008, 11:47:31 am »
Здравей, Оги!  :D Радвам се да те прочета и да разбера, че сте добре. Промяната е огромна, тепърва ще се настройвате цялото семейство. Пожелавам ви здраве и много късмет оттук нататък! Целувки на малката помощничка. :wink:
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #15 -: Август 15, 2008, 11:56:04 am »
Oгънче, помним те, мила!
Дано бързо се адаптирате на новото място!
*
« Отговор #16 -: Август 15, 2008, 12:08:48 pm »
има, има хора от твоето "поколение"  :D тук сме и пишем отвреме навреме, а теб помним, разбира се  :D
Силни прегръдки от нас за вас и лесна адаптация за принцеса Виктория и за вас също!
Успешна реализация и хубаво време в Канада!
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #17 -: Август 15, 2008, 18:28:05 pm »
Много ми е мило и драго да видя, че толкова много момичета ме помнят. :D
Ние иначе сме добре. Живеем до Монреал във френската провинция Квебек. Тук е много хубаво и организирано. Животът е пъти по-лесен, въпреки че ние сме видяли все още една малка част от тукашният живот. Първият месец ни беше много тежък, но лека полека се оправяме. Викито много тежко понесе промяната. Първата седмица плачкаше постоянно, бореше се с часовата разлика и даже отказа да се храни. Но се оправи. Сега пак трудно преживява новата промяна с детската градина, но се надявам другата седмица да сме по-добре и да посвикне. Още на третият ден от детската се обзаведохме с течащ нос и лека температура. Та сега сме леко болнички, включително и аз от днес съм с дразнещо гърло. Надявам се това да са нормални неща и да свикнем, че ще боледуваме все пак от време на време.
Тук за децата има много глезотийки, много паркове с детски площадки и има къде да си заведеш детенце да си поиграе няколко часа. Това на мен ми направи най-силно впечатление като дойдохме, защото в София нямаше къде да си заведа детето. Всичките градинки бяха станали кучешки тоалетни, а за люлка или пързалка изобщо не можеше да си помислиш. А пък как ме дразнеха паркираните коли по тротоарите.....направо побеснявах. Трябваше с количката да минавам по улицата и очите да са ми на осем, че някой "зпълнител" да не те отнесе. Тук няма такова нещо. Не сън видяла нито една кола  спряла дори за 1 минута на тротоара. И напоследък даже се усещам, че забравям дори да се огледам, когато пресичам на обозначените места. Тук колите щом те видят спират и ти дават път. И ей такива работи. Ако се разпиша, няма да ми стигне един ден :D
Ето и една снимка:

*
« Отговор #18 -: Август 15, 2008, 18:50:45 pm »
ееех, оги, на мен, като един жител на софията, това което пишеш ми звучи толкова хубаво и фантастично и се убеждавам колко хляб имаме да ядем, за да направим ежедневието си нормално...
радвам се за вас! надявам се да си уредите живота там по-възможно най-добрия начин. Вики ще свикне малко по малко, нормално е да има такъв труден период на адаптация.
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #19 -: Август 15, 2008, 19:44:37 pm »
Здравей Оги...аз като ветеран от твоето време ти казвам "здравей" :)
Голяма е сладурана малката Вики.
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011