От дълго време не съм влизала тук, но това не означава че съм забравила вас, форума, радостите и неволите, които сме преживели. Дано все още има тук хора от моето "поколение", защото може би съм непозната в момента на повечето, които са на линия.
Искам да честитя радостта на всички бременни мами, да им пожелая лека бременност и леко раждане.
А на мамите, гушнали своите новородени бебета, пожелавам да им са здрави и весели така дългоочакваните рожби и много щастие.
А аз в момента едвам си сдържам сълзите, защото ми стана много мило и свидно като влезнах в сайта, във форума и нахлуха едни вече позабравени чувства. Да, наистина неволите, трудностите избледняват в съзнаниято, даже понякога се питаш дали наистина си преживял всичко, което си спомняш? Но да, не го забравяш. И в момента още повече ми става мило, защото съм далече, много далече от хората, които ми помагаха някога, от хората, които ми сбъднаха мечтата и които незнам кога ще видя?
За тези, които си спомнят за мен, изпращам много прегръдки и целувки и ще се радвам да ми пишат как са те и вече попорасналите им рожби?
А моата малка принцеса Виктория е добре. Щурее нон стоп, разтребва, помага на мама да чисти, приказва си някакви неща и не се спира за една минута. От една седмица вече ходи на детска градина и плачка постоянно за майка си. Ами как няма да плаче като горкото се намира в нова среда, с непознати хора и деца и му говорят на някакъв неразбираем език, защото ние, мили момичета, от 3 месеца сме в Канада.
Много ви обичам и ми е много мъчно за вас.
Целувки!