Писах и преди малко, но май не се получи, ако се повтарям ,моля изтрийте ме!
Здравейти, всички, имам щастливата новина ,че съм бременна от понеделник,трябваше да ми дойде на 5 или 6 и знам със сигурност че сме направили бебето на 19.01 или 20.01.Веднага се обадих на докторката която искам да ме гледа, но тя каза че е рано още да ходя и ми записа час за 20.02, тогава според мен ще съм бременна /живот и здраве/вече 1 месец.Сега към въпроса,започнах да пия Фолиева и витамини TOP LEVURE. Тези витамини са нови, каза ми ги приятелка която ще ражда всеки момент и тя мисли че от тях се чувствала много по-добре отколкото с Матерна и не й се гадило толкова. Аз обаче от суеверие не съм казала на никого и сега искам да ми кажете от какво да се пазя, какво да не правя, какво да правя.Ходя на работа, но гледам мъжа ми да ме кара и да се прибирам възможно по-бързо и по-кротко до нас.Не правя почти никакво физ.натоварвания, даже вечер се прибирам и лягам.Притеснявам се, защото около мен има все приятелки дето прокървяват и ги боли и почват да лежат или влизат в болница. Кажете ми за какво да следя, какво да пия ако трябва нещо, да лежа ли, ако -да на коя страна, но да знаете че не мога да отсъствам от работа.За сега ще спирам с писането, но ако се сетя пак нещо,мога ли да разчитам на вас?