Е сигурно съм сгрешила,човек съм,все пак ,но какво съм сторила толкова....
Ели,мила,само не се самообвинявай.Нямаш вина,разбира се.Колко жени има,които са родили,а са вършили ужасни неща.Ами тези,които продават децата си-за по 1000 евро,направо са за претрепване.
Там,където живея в момента е истинска детска градина-понеже е лято и пред входа се събират всеки ден комшиите и щъкат малки човечета,толкова са сладки.Поне 10 са,но аз съм нова във входа-пренесох се да живея в приятела ми от 2 месеца,и не го познавам.Толкова много обичам децата и толкова много искам да си имам свое,че чак ми се вие от болка.Приятелят ми не ме разбира-той си мисли,че колкото по-малко си мисля за това,толкова по-лесно щяло да стане.Понякога ме е яд на невежеството му,и идея си няма за какво става въпрос.Добре че му обясних за овулацията,иначе си мислеше че жената може да забременее по всяко време.Де да беше така
както и да е,мног се отплеснах-и мен ме е налегнала една депресия-ту ми се плаче,ту си казвам-горе главата,спри да се самосъжаляваш.Пожелавам ти скорошна радост и
. Когато лежах в болницата за задържане,в моята стая беше едно момиче,което чакаше всеки момент да роди.Тя ми даде да пипна корема и да усетя как рита бебчо.Не мога да ти опиша какво изживях!Никога до тогава не бях пипала корем на бременна жена!Страхотно е! Питам се какво ли е този корем да е мой и това да са ритниците на моето бебче?