Здръвейте,момичета!
Първо да кажа,че на Сделката се "офлляках" яко,но пък иначе играта беше един път,само дето не си тръгнах със свестни пари,но аз продължавам да си повтарям "А нима това е най-важното......?" :DЗдраве да е,пък и не това е най-голямата ми мечта,както ви е известно.Дано Бог не ми позвали да спечеля,за да ми покаже,че е са верни думите "Внимавай какво си пожелаваш" ,а аз желая само едно единствено нещо-да стана майка!
И сега това,което най-искам да ви споделя е,че съм невероятно щастлива от срещата!!!Аз имах подозрения,че ще е приятно,но то беше просто страхотно.Всички момичета,които бяха там-Боби,Парси,Биби и Любето са просто невероятни!!!Повярвайте ми това са жени,които с гордост бих наредила сред най-добрите си приятелки.Радвам се,че видях пламъкът в очите им на живо.Момичета,благодаря ви на всички,че ме посрещнахте така мило в Софето и ме накарахте да се чувствам като у дома си.
И друго да ви кажа,тъй като Любето ме взе от хотела по-рано,двете заедно отидохме до Руската църква.Та,тя пусна листче с молба за всички от Зачатие.
Любе,Господ възнаграждава хората,които имат добро сърце като твоето!!!
Извинете за дългия пост,но имам да наваксвам за 2 дни
:DУтре ще се пробвам да ида на ендокринолог,дано като звънна сутринта да има час,стискайте палци.Да отивам и да казва какви хапченца да пия,щото Банкера не го надхитрих,но на гадния пролактин съм решена да му видя сметката!!