Миме,да ,при Даскалов бях.Прегледа само е 55 лв,ама ми пусна и цитонамазка,някво флора и не запомних още кво-общо три неща,та те с преглада сстанаха 125+още 58 за тва изследване за токсото и смятай колко станаха 8OАма как да е,пари се печелят.Лошото е,че нищо съществено не научих за това какво следва след всички предишни изследвания дето той ме накара да ги направя.Е,хубаво направих ги,а той не ги коментира.Само ме праща на ендокринолог,добре,ама ако той не ги признае и иска да си направя нови.КВо прайм?!??Парите,че се печелят-печелят се ,но не се намират по дърветата!
А относно токсоплазмозата,изследванията в този "Национален център по заразни и паразитни болести"-"Лаборатория паразитология" били най-достоверни.ЛАборантката ми каза,че в другите лаборатории ги изследват по друг начин и дори наличието на антитела към болеста може да отчете + резултат.Дори наскоро имали пациентка с положителна токсоплазмоза от някаква лаб като мен,а от тази националната били - резултатите,просто имала много силни антитела и те променят резултата.Та това е общо взето и сега след 10ина дни чакам резултатите.А и друго каза,че ако е положителен и от там резултата,освен че ще се лекувам и 6 месеца ще трябва да не правим опити за бебе :(Абе тая токсоплазмоза е ебаси мамата.
Поне каза ,че хламидията е отрицателна,ама и в това вече не съм толкова сигурна,щото толкова набързо ми прегледа 10те листа с изследвания,че сигурно е пропуснал нещо