Ееееееееееее, направо сте за завиждане с тази срещичка, но да се сетите да вземете фотоапарат да се снимате и да ни качите снимчици и ние да ви видим.
Та така, завърнахме се от Плевен, направихме нова спермограма, SDI тест и микробилогия и другия понеделник си чакаме резултатите, моите имунологични изсл-я са в норма, всичко за сега при мен е ОК. Ако имаме късмет с микробиологията като ми дойде крайа на месеца почвам регулона и октомври инвитро (икси). Това е плана засега, но има време да се промени, дано и генетичните са добре, иначе доктора е доволен от това, че поне при мен всичко е ОК. Голям преглед ми направи, пробва да направи пробен трянсфер без материал, да види само как са нещата, имам си и фол-л 22 мм и лигавица 13,7 мм. Абе всичко е наред, сега остава да докараме резултатите на мъжа ми както искат и да почваме.
Вики, днес най-много стискам палци на теб, дано всичко е минало добре и утре да се похвалиш с добри резултати.
Иве, мерси за молитвичката. Виж Бисерче колко време ходеше тя и виждаш какъв е резултата, дано и теб те споходи същото.
Соф, внимавай с гипсчето. Как ми се иска да ти дам автографче на него, ако си събираш
.
Айде чао за сега, ако мога довечера пак ще пиша.