Хихихихихи, аз им се обадих на мацонките докато бяха заедно- само Парси и Вили са пили алкохол-другите -трезвенички!!!Чуда се кво беше ухилена Вили, ама от снимките ми стана ясно.Доста завиждам , ама другия път ще отпътувам и аз към Софето...Ся само ша зяпам снимки.Боби бравос, мерси че си толкоз бърза!
Иве, недей скача така отгоре ни, моля те. ТДста момичета се включиха неразбиращо относно твойта история.Никой от нас не е лекар, ама все сме чували това онова.Никой не е имал намерение да те държи отговорна за това , което си преживяла, камо ли точно сега.Не се настройвай излишно моля те!Изчакай си писменото становище и ...не знам, аз ако съм на теб и са ми снесли тая бълвоч, ще иада и ще ги разпердушиня.Ти се успокой и ела на себе си на първо време.И не си го изкарвай на кучето!
Надявам се всичко да свърши добре! Пожелавам ти го от сърце, както и на всич
ки тук. Но живеейки със проблемите на всяка от нас, не мисля, че това изказване , че не ти пука го заслужаа, която и да е от нас.Не сме те обидили с нищо надявам се, за да рипаш така отгоре ни.Айде стига вече- оправяй се и дано скоро се върне усмивката ти!
Аре мацки - лека нощ от мен. И вече само хубави новини в тая тема поне два месеца без прекъсване!!! Дай Боже!