Добър вечер,дами!
На един дъх прочетох какво сте изписали днеска и честно казано нищичко не разбрах.Изумена съм какво се е случило с Новилка 8OВсъщност и нищо не разбрах от поста и!Къв кръвоизлив,къв Пирогов,къв кюретаж.Съжалявам за болката,която си изпитала,но ти дане би като Дани да си криела нещичко от нас от известно време,това би обяснило всичко. :?Надявам се когато се пооправиш да пишеш какво става и какво е станало,защото май всички сме в недоумение,а знаеш тук всички сме толкова задружни,че е нормално да не можем да подминем случилото се просто така.Та,ще сме ти благодарни за някакво разяснение.И още веднъж много съжалявам за болката,която си изпитала.
Момичета,Софиянки,лошата новина,която аз имам е,че преди час ми се обадиха от Сделката,че пак променят датата на снимките и няма да е тази събота и неделя.Така че моето пътуване до София се отлага.НЕ СЕ ОТМЕНЯ,просто се отлага за другата или по другата седмица,не се знае още кога точно.МНого ме е яд в момента,направо съм супер възмутена и огорчена,че няма да дойда на срещата,която аз предизвиках.
НО вие се срещнете,снимайте се,пък когато накрая все пак дойда,ще си направим друга среща.То няма нищо лошо в честите срещички.Ох,още съм ядосана.
И те така,това е за сега от мен!
П.П.Всички ли спите вече?!?