0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Едно питане
« -: Август 10, 2008, 08:12:30 am »
Здравейте момичета , много отдавна несъм писала но отвреме на време чета какво пишете.Случими се нищо странно.Септември месец трябваше да започнем ин витро поради двустранно запушване на м.тръби,но вчера 5 ден закъснение от цикъла направих 4 теста за бременност всички на различни фирми и 4те са :bfp:  възможно ли е тъй като пия примолут нор  и достинекс възможно ли е от тях да се бърка резултата, макар че се съмнявам защото това неса препарати съдържащи HCG.Извинете ме ,че малко объркано го написах и не чак толкова подробно но много съм притеснена.
Извинете ме ако темата ми нее за тук ,но ако модераторите преценят могат да я преместят.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Едно питане
« Отговор #1 -: Август 10, 2008, 08:54:07 am »
Здравей,имам позната,която след неуспешно ин витро искаха да й отстранят тръбите,които уж не пропускаха,за да се избегнела извънматочна бременност,така й обясниха,и след това да се подложи на второ ин витро.Да но докато мислеше да се съгласи или не да й махат тръбите забременя по естествен начин и си има момиченце.Така че бягай на кръвен тест и не му мисли,дано да е положителен и той,което е напълно възможно,няма как след толкова положителни тестове....... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #2 -: Август 10, 2008, 08:56:54 am »
примолут нора спряла ли си го? 
*
« Отговор #3 -: Август 10, 2008, 10:57:48 am »
Примолут нора в момента не го пия защото той се пие само то 15 ден на цикъла за 10 дни но в петък си изпих достинекса и предната седмица пак го пих.
« Отговор #4 -: Август 10, 2008, 13:28:42 pm »
Аз също съм бременна с две запушени тръби и съвет за инвитро! :DТака, че всичко е възможно.
*
« Отговор #5 -: Август 10, 2008, 13:52:41 pm »
Честито изида. Но аз се съмнявам да не би да показва ++ резултат в следствие на лекарствата които съм вземала до този момент.Знам ,че ако са ти слагали прегнил е възможно да покадва ++ резултат без да е налична бременността.
« Отговор #6 -: Август 10, 2008, 14:11:27 pm »
 Е , да , ама ти не си слагала Прегнил, нали?!
*
« Отговор #7 -: Август 10, 2008, 14:13:51 pm »
Прегнил не ,но незнам тези 2 медикамента които приемам дали могот да дадът ++ резултат без налична бременност.
*
« Отговор #8 -: Август 10, 2008, 14:16:57 pm »
Прегнил не ,но незнам тези 2 медикамента които приемам дали могот да дадът ++ резултат без налична бременност.
Най-вероятно не.

Пусни утре един кръвен ако имаш възможност.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #9 -: Август 10, 2008, 14:44:54 pm »
Мисля ,че е голяма вероятността да си бременна при толкова положителни тестове и дано мисля правилно.Стискам ти палци дано си успяла.
*
« Отговор #10 -: Август 10, 2008, 15:29:49 pm »
Дано наистина е вярно.Макар и незнам защо немога да повярвам.
« Отговор #11 -: Август 10, 2008, 16:21:07 pm »
Поля няма вероятност + резултат да е от хапчетата, Примолут нор мисля е прогестеронов препарат пие се при кисти по яйчниците, а Достинекс се пие при повишен пролактин /може и да бъркам/. Тъй че най-вероятно си бременна, за което честито!!!
« Отговор #12 -: Август 10, 2008, 16:34:53 pm »
И аз да се изкажа в духа на Снежка. Няма как Примолут нор и Достинекс да дадат положителен резултат. Още повече, че менструацията обикновено настъпва най-късно 4 дни от спирането на приема на Примолут нор - пък ако ще и да се пие по средата на цикъла!

Така, че... хм, от какво ли може да са тези положителни тестове?  :D
Дръж ни в течение, моля те!
*
« Отговор #13 -: Август 10, 2008, 16:40:54 pm »
Поля няма вероятност + резултат да е от хапчетата, Примолут нор мисля е прогестеронов препарат пие се при кисти по яйчниците, а Достинекс се пие при повишен пролактин /може и да бъркам/. Тъй че най-вероятно си бременна, за което честито!!!

Да затова се пият тези лекарства.
В такъв случай остава да се молим всичко да е наред.Поне още 5 дни за да маже да се види с ултразвук.И ще ви кажа какво е станало.
Дано и при вас стане чудото - при мен точно един месец преди инвитрото.
« Отговор #14 -: Август 10, 2008, 16:43:14 pm »
Поля много късмет ти желая и успех на прегледа да видите точицата! И непременно пиши какво става с теб!
*
« Отговор #15 -: Август 10, 2008, 16:55:58 pm »
Непременно ще пиша какво е станало.Късмет на всички вас.
« Отговор #16 -: Август 11, 2008, 20:28:38 pm »
Ех,Поле,колко е хубаво да прочетеш такава новина в края на работния ден! :crossfingers:Дано си бременна!Пиши.
*
« Отговор #17 -: Август 11, 2008, 21:13:42 pm »
Просто ти казвам, че чудеса се случват и дано ти да си едно от тях, както Изида  :D

*
« Отговор #18 -: Август 11, 2008, 21:42:24 pm »
Благодаря ви момичета ,вярвайте ,че и вие ще постигнете тази мечта.Един съвет от мен.Поне как стана при мен ,по-вече секс точно в тези месеци немислех за бебета защото знаех ,че ще го правим септември и ми предстои местене в друг град и куп други неща и просто стана ,и аз незнам как но стана.
Успех ви желая дано и вие скоро да питате като мен 2 чертички означавали бременност.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #19 -: Август 12, 2008, 08:45:10 am »
ей -как  ме зарадва тази темичка  :balk_5:
чакаме потвърждение  на хубавата новина!!!!
Дано има повече такива изненади!!!!!!!!!!! :balk_103: