0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Къде е най- добре да се прегледам?
« -: Февруари 10, 2006, 00:55:43 am »
Момичета моля кажете ми къде е най- добре да се прегледам? Къде мога да отида с направление от личен лекар? Разгледах клиниките които са описани в сайта и най- много ми хареса д-р Табакова. Четох обаче преди време, че много от вас са доволни и от д-р Щерев.
Моля ви помогнете ми да реша кое е най- доброто. А някой знае ли за лекар в Медицинска академия?

Благодаря ви :)
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Къде е най- добре да се прегледам?
« Отговор #1 -: Февруари 10, 2006, 01:08:03 am »
love, в момента тече бойкот на клиниката на Щерев, а по отношение на Табакова аз лично не съм доволна. Тоест решението трябва да си го вземеш сама, за да няма после ама аз бях излъгана лекарят не е това което ми казахте! Просто изчети мненията във форума и за двамата лекари и си избери един от тях. Винаги ще има доволни и недоволни от някой лекар въпроса е да прецениш съотношението на тези два гласа!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Февруари 10, 2006, 06:35:48 am »
Ние сме в бойкот на Щерев.
*
« Отговор #3 -: Февруари 10, 2006, 08:07:52 am »
По темата за бойкота: помислете от другата страна - не за Щерев, а за тези момичета, които биха могли да отидат там и да успеят. Нека не отричаме качеството на услугите там, просто се смесват темите. Отговора за бойкота не носи никаква информация за момичето - той все пак е въпрос на личен избор и според мен не е нужно да се преекспонира във всички теми. Поне така мисля аз де, а мнението си  за изказването на Щерев съм го написала в подходяшата за целта тема.
« Отговор #4 -: Февруари 10, 2006, 08:26:07 am »
Мила Love, ако държиш да отидеш с направление, можеш да го направиш при Владимиров - www.ivf.bg или в клиниката на Щерев. Да, ние бойкотираме Щерев, защото ни обиди публично. Но решението си е твое.

Ако решиш да отидеш при Щеревите, имай едно на ум - първите им думи винаги са ИКСИ. Не се поддавай на внушения, а мисли, чети, преценявай.

Късмет!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Февруари 10, 2006, 09:25:26 am »
Сигнус, аз съм в бойкот на Щерев.
Това е моето лично мнение и затова го изказвам.
Не казвам нищо против  клиниката.
Аз съм първата, която каза, че лекарките са добри специалисти, но на заплата. И затова пък Джам се сърди.
Аз специално поправих заглавието на Джам /с нейно разрешение/ от "Бойкот" на "Бойкот на Щерев".
Защото Щерев ни обиди.
Щерев!!! Не клиниката или лекарките.
Сигнус и Джам: :balk_21:
*
« Отговор #6 -: Февруари 10, 2006, 09:30:02 am »
Да бе Лали, съгласна съм, но това момиче изобщо няма идея за това, а просто пита за съвет. Трябва ли непрекъснато да се афишира този бойкот във всяка една тема и пред нищо неподозирашите момичета, които и идея си нямат за какво става дума, а очакват информация свързана с проблемите си?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #7 -: Февруари 10, 2006, 09:35:23 am »
Мисля, че трябва, но щом не искаш - аз лично няма вече. :lol:
Приключвам. :lol:
*
« Отговор #8 -: Февруари 10, 2006, 09:38:40 am »
Лали, никога не съм се чувствала така убедена в преценката си за да имам смелост да заявя на някого толкова категорично - не отивай да се лекуваш там или трябва да се лекуваш точно тук!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #9 -: Февруари 10, 2006, 09:39:53 am »
Знам, Сигнус, затова ще те послушам, а няма да те изям. :wink:
*
« Отговор #10 -: Февруари 10, 2006, 09:41:33 am »
И аз приключвам също :) Просто ми се искаше да споделя мнението си по въпроса :)
Цунки!  :kiss:
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #11 -: Февруари 10, 2006, 10:38:25 am »
Ей, момичета, големи скици сте... :wink:
love, след всичко, което съм изчела тук...аз съм най-впечатлена от Владимиров и Стаменов.
Успех, който и да избереш!
*
« Отговор #12 -: Февруари 10, 2006, 22:49:32 pm »
:balk_159: направо ме шашнахте :)))))
Аз наистина не знам, какво е станало, но мисля, че щом той е обидил някой от вас - какво му пречи да направи същото и с мен.
Май ще се насоча към някой които ви харесва и на вас. Аз не съм претенциозна, но бих искала да имат добро отношение към мен и най- важното хората да са позитивни и готови да ми помогнат, ако не дай си боже имам проблем.

Препоръчаха ми д-р Стаменов от Шейново. Някой познава ли го? Данидан, твоя доктор от Шейново ли е?

Благодаря ви
:balk_21:
« Отговор #13 -: Февруари 10, 2006, 22:52:12 pm »
Love, д-р Стаменов не е от Шейново. Можеш да го намериш ето тук: www.invitro-bg.com
*
« Отговор #14 -: Февруари 10, 2006, 22:52:25 pm »
8O Олеле защо станаха две съобщения?
*
« Отговор #15 -: Февруари 10, 2006, 22:53:27 pm »
:D МЕРСИ
« Отговор #16 -: Февруари 10, 2006, 22:53:27 pm »
Вече е само едно ;)
*
« Отговор #17 -: Февруари 10, 2006, 23:09:07 pm »
Супер :))
Аз току разгледах този сайт и мисля, че това място е отлично за мен. Дали работят в събота, за да си запиша час утре?
« Отговор #18 -: Февруари 10, 2006, 23:12:25 pm »
Работят в събота, но не става да си запишеш час от днес за утре, трябва от по-рано. Но не ти пречи утре да се обадиш и да попиташ, възможно е някоя пациентка да си е отменила часа.

Успех!
*
« Отговор #19 -: Февруари 10, 2006, 23:20:20 pm »
Не и аз не мога утре. Аз искам утре да си запиша час за следващата седмица.
Мога ли да те питам нещо, защото не мога да се справя сама - искам и аз да си направя картинка като вашите, но не знам как- моля те би ли ме ориентирала  :oops: