0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Помогнете да намеря прегнил
« Отговор #20 -: Август 20, 2008, 14:26:50 pm »
Няма, внос се чака идния месец - евентуално. Питай лекуващия за друг препарат.
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #21 -: Август 20, 2008, 19:02:36 pm »
Момичета,помогнете от къде да си купя прегнил 10000 единици чак сега видях че,го няма а след дни ще ми трябва.От Пловдив съм но, ако някое момиче може да ми ги купи от София ще и бъда безкрайно благодарна.Ще отскоча до София да си ги взема :balk_144:
Ако случайно в България не намериш отскочете до Одрин там със сигурност има или до Гърция но това разбира се краен вариант.
« Отговор #22 -: Август 20, 2008, 21:43:15 pm »
Имам Прегнил и в съм от Пловдив,как предлагаш да се свържем.Аз си го бях купила от Хигия в Пазарджик,но така се получи, че стана излишен.Взех в началото на месец август и е в срок на годност,струва 30 лв-3 ампули по 1500
Иска ми се да вярвам...
« Отговор #23 -: Август 21, 2008, 12:58:22 pm »
no_wonder Благодаря ти :bighug:!Писах ти на лични.
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
*
« Отговор #24 -: Август 28, 2008, 18:48:17 pm »
Момичета някой купувал ли е от Гърция, дали цената му е нормална като в бг? И на мен ми трябва за след 2 седмици  :?
*
« Отговор #25 -: Август 29, 2008, 08:44:20 am »
Тъй като много момичета ми писаха за цената на Пренил от Гърция ще напиша и тук. Поръчаха ми прегнил, след един ден беше в аптеката. На касовата бележка пише 21.40 евро за 6 ампули по 5000ед с разредители. Аз платих 50 лева защото ми ги донесаха други хора. Така като смятам една ампула ми излиза грубо 8 лева. А когато бях на зор за прегнил и не дочаках тези от Гърция, ми намериха в София ампула от 1500ед за 9 лева. Ха вие кажете къде е "киро на кирия"  8O 8O
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #26 -: Септември 11, 2008, 13:12:28 pm »
Момичета, някой да знае дали във варненските аптеки вече може да се намери прегнил?
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #27 -: Септември 11, 2008, 15:58:23 pm »
Вчера ходих на Брегалница,но нямаше,взех си Овитрал скъп е но нямам избор,днес трябва да го сложа,предния мес.ми трябваше Прегнил и обиколих къде що видях аптека,не намерих,затова сега ми исписаха това,пък съм и на зор.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"