0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Помогнете да намеря прегнил
« -: Август 06, 2008, 17:15:01 pm »
Момичета след около 10дни ми предстои инсеминация и ми трябва прегнил 5000-2бр никъде не мога да намеря.Насочете ме ако знаете къде го има.Благодаря ви
*
Re: Помогнете да намеря прегнил
« Отговор #1 -: Август 06, 2008, 18:04:23 pm »
В клиниката в която ще правиш инсето неможе да няма прегнил,питай там.Другия ти вариант е да го поръчаш в някоя аптека.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #2 -: Август 06, 2008, 18:18:22 pm »
В клиниката в която ще правиш инсето неможе да няма прегнил,питай там.Другия ти вариант е да го поръчаш в някоя аптека.
В Медикус алфа го няма.Разбрах ,че нещо вноса му бил спрян.И затова пуснах тема ако някой знае аптека където го има.В нашия град го няма.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Август 06, 2008, 18:42:56 pm »
Гърция, Турция.
Тук наистина няма.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #4 -: Август 06, 2008, 18:49:43 pm »
Гърция, Турция.
Тук наистина няма.
Евро наясно ли си ако намеря прегнил по1500ед и взема да станат 100000ед дали ще е същата работа .Защото моя съученичка ми каза че имали в аптеката по1500ед.Например да взема шест по 1500 и да станат 9000ед или седем .

quote]
« Отговор #5 -: Август 06, 2008, 18:53:02 pm »
Говори с лекаря си дали е възможно или пък дали не може да търсиш някакъв заместител на Прегнила. За моята инсеминация бяха изчезнали и Мерионала и Меногона, тогава правих сложни комбинации, но след като говорих с д-р Даскалов естествено.

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #6 -: Август 06, 2008, 18:57:56 pm »
Миналия месец правих инсеминация при д-р Даскалов. Попитах долу на аптеката и на мен ми казаха че бил спрян от производство. Обадих се на доктора, но той каза, че иска прегнил и нищо друго. Слезнах малко по надолу по уличката и там има една аптека и имаше прегнил. Така че потърси!
Много е тъжно когато виждаш как твоите мечти се сбъдват на някой друг
*
« Отговор #7 -: Август 06, 2008, 19:02:34 pm »
Ани, попитай с Ovitrelle няма ли да стане? Миналата година през септември при първия ми опит ин витро ползваха него вместо Прегнил.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #8 -: Август 06, 2008, 19:07:48 pm »
Има аналози, разбира се. Но най-добре лекуващия да предпише!

daninaa, вероятно няма да е проблем, на пак питай Док с колко разтворитля да сложите апликацията. Мускулно май можеше до 2 кубика?!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #9 -: Август 06, 2008, 19:10:37 pm »
Благодаря на всички ви златни сте.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #10 -: Август 07, 2008, 09:49:42 am »
Дани писах ти на лични,но в аптеката срещу библиотека Иван Вазов има Прегнил!! Стига да си в града, за да успееш да си вземеш. И щом инсето ти е след около 10 дена, сигурно знаеш, че трябва да го съхраняваш в хладилника при зеленчуците  :lol:
*
« Отговор #11 -: Август 07, 2008, 11:07:21 am »
Ийгълче, одеве бях в аптеката срещу библиотеката, Прегнил няма и там. Даже една жена в този момент влезе и попита. Аптекарката каза , че няма и няма от къде да поръча, изчерпан е и по складовете, с които те работят!
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
« Отговор #12 -: Август 07, 2008, 12:17:15 pm »
Така е - за момента е изчерпан от търговската мрежа и се чака внос до края на Август. Търси някъде по аптеките може да е останал в някоя....аз така си намерих преди 2 седмици,  обиколих всевъзможни аптеки и разбира от колкото единици намериш пак ще свърши работа. Иначе наистина ако не намериш, питай док за заместител -има някакви, но са по-скъпи до колкото знам.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #13 -: Август 07, 2008, 15:47:49 pm »
Аз съм пациентка на клиниката на Щерев, и преди няколко дни забелязах надпис на рецепцията "От 30.07.2008 прегнил вече не се продава" или нещо подобно. Мисълта ми е, че щом в аптеката на инвитро клиника го няма, явно няма внос. Но те трябва да ни осигурят заместители за инсеминациите ако няма прегнил. Поне аз така мисля - от самото начало на стимулацията нещата трябва да са ясни.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #14 -: Август 07, 2008, 19:05:22 pm »
Дани писах ти на лични,но в аптеката срещу библиотека Иван Вазов има Прегнил!! Стига да си в града, за да успееш да си вземеш. И щом инсето ти е след около 10 дена, сигурно знаеш, че трябва да го съхраняваш в хладилника при зеленчуците  :lol:
[Да попитам мерионала и него ли в хладилника трябва да го държа./quote]
*
« Отговор #15 -: Август 08, 2008, 09:20:57 am »
Да няма прегнил и на мен ми трбваше - намериха ми в София и в Гърция. Този от Гърция още не съм го взела - надявам се другата седмица в началото да отида до там - та ако още не си намерила до тогава daninaa мога да ти го продам. :oops: А иначе от София ми намериха по 1500 ед - взех 8 ампули, но 7 ми биха - така че имам и една 1500ед.
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #16 -: Август 08, 2008, 10:04:39 am »
Здравейте дами прегнил има в аптеката на клиника Щерев и в аптека Диана до Кина Киркова.Успех на всички.

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*
« Отговор #17 -: Август 08, 2008, 10:29:39 am »
Здравейте дами прегнил има в аптеката на клиника Щерев и в аптека Диана до Кина Киркова.Успех на всички.
Ама това инфо за клиника Щерев от кога го имаш,че виж малко по нагоре какво пише krassita
Цитат
Аз съм пациентка на клиниката на Щерев, и преди няколко дни забелязах надпис на рецепцията "От 30.07.2008 прегнил вече не се продава" или нещо подобно
*
« Отговор #18 -: Август 11, 2008, 16:11:35 pm »
в събота /09.08.2008/ проверявах и в двете аптеки - няма!!!
« Отговор #19 -: Август 20, 2008, 13:33:02 pm »
Момичета,помогнете от къде да си купя прегнил 10000 единици чак сега видях че,го няма а след дни ще ми трябва.От Пловдив съм но, ако някое момиче може да ми ги купи от София ще и бъда безкрайно благодарна.Ще отскоча до София да си ги взема :balk_144:
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!