Момичета, ще ми кажете ли каква е идеята на темата, за да знам къде да я преместя?
Понеже в началото говорите за среща, а в последните постове се коментират процедури...
Идеята е да се запознаем , срещнем и да си помагаме взаимно , тъй като е съвсем различно , когато знаеш , че има и други от твоят град и някак се чувстваш малко по - силен може би ..., защото едва ли всички ще разберат , но освен всички останали проблеми , които срещаме както останалите момичета с нашите проблеми , то ние имаме и още един /както и др.момичета от др.градове,разбира се !/и той е свързан с постоянните пътувания до клиниките/тъй като за съжаление в нашият град нямаме такива специалисти !!!/,допълнителните средства , които отделяме за пътуване , хотел ..., а да не казвам , че в повечето случаи оставаме без работа , тъй като няма работодател , който да ми влезе в положението и да търпи честите ми отсъствия ...!!!
Не знам дали ме разбра Елфи и нямам претенции за това къде ще е темата , но моля да остане отделна и да се вижда , че в нея сме момичета от Велико Търново , естествено ще се радвам като се включват и всички останали съфорумки
!