Може би това не е най-подходящият форум за тази тема, но Ви чета от 1 година. Не съм писала, защото ме беще страх, но вече наистина не знам какво да правя. Историята на моята болка беше такава;
Бях на 20г./сега съм на 29/ , влюбих се, обичах този човек истински и исках да имам дете от него, но той не беше готов, не му било времето и т.н. Минаха 8год., той така и не стана готов да бъде татко. Нямах право да говоря за бебета, за деца, за семейство. Появи се човек, който се влюби в мен, каза ми, че ме обича, че иска да има дете от мен и че е готов на всичко за това. Аз като последна глупачка се вързах на приказките му, в началото той наистина правеше всичко за мен, за това да съм спокойна и щастлива и да повярвам, че имаме бъдеще заедно.Реших да опитаме. След 3-4 месеца опити за бебе, той ме обвини, че и едно бебе не мога да родя, и аз повярвах, защото 2 год.преди това ми откриха киста - 7см, която изчезна след 2-3 мес.хормонално лечение. После спрях хапчетата. Болките отново се появиха.Оказа се , че имам ендометриоза и поликистоза. Бях сигурна, че проблемът е в мен.Направих операция, отстраниха кистата, въпреки че междувременно ме беше зарязал и дори не се обади да пита дали съм се събудила след лапаротомията, го помолих да опитаме пак. Последваха 6мес. опити. Нищо не се получаваше. Аз само плачех. Мислех че проблемът е в мен. На мен лекарите нищо не можеха да ми кажат. Всичко било наред, само 'дето нямаше бебе. Накрая той си направи изследване, оказа се много тежка диагноза - olygoastenoteratozoospermia. Останах до него, исках да го подкрепя, но той ме заряза,много грубо и много рязко.От тогава напрявих 2 опита за самоубийство. после се опитах да се съвзема, да продължа да живея,но вече не мога да отдам сърцето си, вече не мога да пожелая някой, след като не знам мога ли да го даря с дете. Майка ми почина, баща ми се пропи, аз се откъснах от всичките си приятелки, защото ме боли,че те имат деца или са бременни, а аз не. Нямам кого да помоля за помощ, познатите ми не разбират проблема. Вече не допускам никого до себе си от страх. Отчаях се и се отказах. От октомври 2007-ма, откакто се отказахме от бебеправенето до сега намирам утеха само в алкохола. Вече се отчаях от себе си. А искам да продължа напред. Може ли някой да ми помогне?