Мина и това чудо - моята втора Ц.С! НЕ знам как оживях, честно, направо мислех, че ще изпадна в несвяст на масата под рентгена!
Преди 2 години и нещо правихме Ц.С, ама нямам спомени за толкова силни болки..
Резултата е същият като и на предната Ц.С. Лява тръба запушена, дясна - цитирам днешния коментар на всичките 4-ма човека персонал(?)- "чудесна"
В началото нищо не пропусна от дясно, толкова болеше, че се бях одървила от ужас! Като се опитах да дишам дълбоко и да се поуспокоя(че бях изпаднала в паника) и течностт мина през тръбата!
Този път ЦС беше коренно различна, дори и процедурата беше различна... В началото ми обясниха, че ми слагат някаква "капачка" на сервикса и ще изсмучат с вакуум каквато течност има покрай него и тн.. И двамата с моя мъж сме в недоумение още (той нали беше с мен, както винаги!) И не да не съм разбрала нещо, защото мацката, която ми прави ЦС беше българка!!! Голяма изненада беше! Така се бях ошашавила накрая, че не я питах каква и е фамилията, лекарка ли е, как да я намеря и тн... Тепърва ще я издирвам и нея...
Мале унесох се в писане!!!
:bighug:Благодаря ви, че сте с мен и ме мислите мили момичета... Обичам ви всички!