Милите ми сладурки.. Благодаря ви, че ме мислите!
Всичко мина добре на прегледа вчера.. Като изключим как си умрях от срам, заради прегледа на вагинален видеозон, по време на цикъл (оле ужас) Да не говорим, че нямах време да правя кола маска предните дни, та отидох с леко окосмени крака
Абе чудо!!
На всичкото отгоре, с влизането в клиниката минах до WC-то, и докато ме приемат ми се пишкаше пак...ама си викам, айде, ще изтърпя сега.. И като се "започна" с видеозона, и моя доки каза.. "ами моето заключение е... че много ти се пишка" !!! Трябваше да отида пак до WC, защото доки каза, че освен моя пикучен мехур, на монитора не се вижда нищо!
После на излизане от WC, както си бях увита в чаршаф от кръста надолу.. се омотах коя беше стаята, в която сме ние.. влязох в друга.. по чорапи и ЧАРШАФ.. Доки ме видя да се разхождам в коридора, и ми посочи накъде.. и после като влязохме в стаята каза, дай да затворим вратата, че разни хора по чаршафи се разхождат в коридора..Моя мъж падна от смях!
Сега.. най-важното. Имаме си общо 24 антрални фоликулчета. 15 в единия и 9 в другия яйчник.. Доки ми направи комплимент, че това било много добре "за моята възраст" (Хммм) Сега чакаме резултатите от ФСХ, ЛХ, АМХ и ... ако всичко е наред и там, имаме зелена светлина за клиничното изследване за ин-витро.. Днес дори си подписах "докиментите" че на 13ти ставам на 34.. и трябваше да действаме преди РД-то ми..
Чувствам се в по-добро настроение, но да си призная много ме е страх! Благодаря на Бог, че ви имам и сте до мен в тези толкова трудни моменти. Обичам ви всичките, до една!!