Привет момичета,
Само неприятности при мен, не знам вече какво става..Както се вижда от графиката ми, миналия месец, отново минахме през спонтанен аборт. Тъкмо видяхме 2те чертички и ... поредното разочарование. Този път се доказа от лекар, с бета чХг тест(ове)Последно от преди седмица, чХг-то ми още не беше спаднало до 0, напротив, малко се беше покачило от последния път. Аз междувременно имах Ову, поне от графиката ми се вижда, а и + Ову тестове имах 2, както обикновенно. Ову болки, всичкото накуп, според мен мина О и трябва да ми дойде днес/утре! ЛФ ми е от 12, 13 до 14 дена.. Рядко 15. БТ спадна за 2 дена, и тъкмо си мислех, че вече ми идва, пак се покачи. Някой имал ли е подобен случай след спонтанен аборт? Хем чХг-то да не е 0 и да има Ову, и после пък и БТ да скочи вместо да пада. Много се притеснявам. От 5 дена имам зацапване, нито ми идва, нито спира. Имах силни болки в Петък(миналия) направо си мислех, че ми дойде с пълна сила, а то нищо все още. Вчера си правих тест, пак слаба втора черта, ама си мисля, че това ЧхГ още не паднало(миналия вторник, на 18ти Август беше 29..При толкова ниско 4хг може ли да има + тест? Много дълъг пост стана, извинявам се. Моля ви за мнения, много съм объркана.