0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моля ви погледнете ми графиката :)
« Отговор #20 -: Октомври 25, 2008, 03:00:25 am »
Привет :)
БТ се повиши на 37, мина Ову-то, и слава Богу, че вече се виждах как си говоря самичка  :P Ферилити ми определи Ову на 19ти ден, също като babyplan , ако на някой му се коментира графиката ми, моля да се включи, много се обърках в началото с този БТ спад, и после постепенно покачване ... дори една от графиките, във ферилити май беше, ми показа Ову на 15ти ден, докато не продължих да нанасям БТ, и после се промени след поредния спад.. Много странно..
 :balk_177:  приятен weekend на всички

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #21 -: Октомври 26, 2008, 07:40:00 am »
Според мен О. е била на 18/19 ден от МЦ.
За да е всичко наред - Бт сега вече трябва да се задържи сравнително постоянна /хоризонтална графика//37.0-37.1/
Дано да е станало  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #22 -: Октомври 27, 2008, 02:56:46 am »
Привет Денис, засега държа фронта с БТ  :wink: винаги се отзоваваш на въпросите ми, благодаря ти много!

(Вени благодаря и на теб:) )

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #23 -: Октомври 27, 2008, 06:36:06 am »
Да, до тук е добре  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #24 -: Ноември 03, 2008, 04:38:14 am »
Днес ми беше първи ден от закъснението, измерих БТ сутринта и пак е 37.. Миналия месец ми направи такъв номер и ми зацапа в деня, в който БТ беше 37, направо си мислех, че и днес така ще стане ( но засега няма изгледи от М)
Дето съм толкова търпелива по принцип, изведнъж полудях да правя тест, дали има смисъл на 2ри ден от закъснението да се "тествам"? :? Ову беше преди 13/14 дена.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #25 -: Ноември 03, 2008, 06:05:07 am »
Графиката ти е доста неясна, а и тези (+) тестове, които са доста на брой - съвсем ме объркват.
Дори допускам възможност, че може и да не е имало О.
Притеснява ме това продължително покачване на Бт от 12 ден на МЦ до 23 ден.
Има вариянт да е имало повече фоликули и те да объркват графиката или - фоликула да не е можал да се пукне в дните 15-19 ден от МЦ /това е след спада на БТ/ и да се е пукнал 19-20-21, там някъде. И ако е така /имало е О. и тя е била в дните 19-21 ден/ то тогава е още рано за М. Изчакзй до 33 ден и тогава направи тест.
Иначе тест /уринен/се прави след 14 дни след О. /най-рано след 12 дни/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #26 -: Ноември 03, 2008, 07:54:22 am »
Цитат
Има вариянт да е имало повече фоликули и те да объркват графиката

В какъв смисъл ако е имало повече фоликули? Не съм много наясно.. Два фоликула да са се пукнали? Или? Как да си го обясня?
Много странни болежки имах този месец, едва ли не беше най-странния ми месец откакто меря БТ, надявам се след толкова мъки поне да съм имала Ову..

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #27 -: Ноември 04, 2008, 07:13:00 am »
Нормално е да има 1 доминантен фоликул, когато има повече - може и да няма О.
Когато са повече графиката се променя и е различна от нормалната.
Има вариянт да е имало напр. 2 фоликула и единият все пак да се е пукнал, но тези 2 фоликула са променили графиката и тя показва едно, а в действителност е друго...най-просто казано.
Графиката е достоверна когато МЦ е нормален / с О., с 1 дом.фол-л/

ПП. Ако е имало 2 фоликула, едва ли са се пукнали и двата- това се случва много, много рядко, по скоро като изключение.
По-често е -  да не се пукне нито един.
В такива случаи винаги се надяваме единият да претърпи обратно развитие / т.е да не пречи на другуя/ , а другия да се пукне. :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #28 -: Ноември 04, 2008, 07:55:41 am »
Денис, дано да е така, ако е имало 2 поне единия да се е пукнал. Това ми е най-странния месец наистина, нямам спомени някога толкова да ме е боляло тук и там през почти целия месец. И гърдите ми не са болели така от миналата година, когато забременях Декември,(за съжаление пак неуспешно) бях си накупувала специални сутиени, да ме пристягат уж, да не боли толкова, и днес ги наизвадих, защото едвам си нося бюста.. Надявам се причината да е същата като миналогодишната, този път с успешен край!  :)

*
« Отговор #29 -: Ноември 30, 2008, 06:10:31 am »
Ехо  :flower: Добро утро на всички :)
Мина моето Ову, този месец мисля, че нямаше нужда от тестове и мерене, такива болки ме сполетяха по време на Ову-то, че нямаше как да се объркам.
Мисля, че беше на 21ви ден, освен адските болки, БТ и тестовете показаха същото. Ако имате минутка, погледнете графиката за сравнение.
Въпрос, не особено свързан с графиката.. Защо всеки месец ме боли само от ляво по време на Ову?? Нали яйчниците се редуват? От ляво ми беше cornual pregnancy (подобно на извънматочна, но само, че в ъгъла матката) и Юни, т.г ми казаха, че лявата ми тръба е запушена...а само там ме боли. Някой да се е сблъсквал с подобни Ову болки, все от същата страна всеки месец??

Приятен ден на всички  :bighug:

*
« Отговор #30 -: Януари 01, 2009, 10:23:48 am »
Весела Нова Година Момичета :)

Аз отново се опитвам да си разгадая графиката.  :ask: За пореден път бях с 3 + Ову теста този месец, с нов (живачен) термометър, графиката ми е някаква странна в сравнение с предишни месеци..Особено първата фаза.
Моля за вашите коментари по датата на Ову.
 :bighug:

« Последна редакция: Януари 01, 2009, 10:29:55 am от galiondi30 »

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #31 -: Януари 02, 2009, 08:30:44 am »
Според мен О. може да е била на 17/18 ден от МЦ.
До тук графиката ти е добре

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #32 -: Януари 05, 2009, 06:18:42 am »
Благодаря ти Денис,
Броенето на дни започна за мен, сега се надявам на (след)Коледно чудо :)
Лек ден. :bighug:

« Отговор #33 -: Януари 05, 2009, 06:40:57 am »
 Графиката ти изглежда много добре! Дано да има чудо!
*
« Отговор #34 -: Януари 05, 2009, 12:48:48 pm »
Гале графиката е супер, дано така да се задържи стискаме палци :D
*
« Отговор #35 -: Януари 05, 2009, 23:43:14 pm »
Благодаря ви момичета, златни сте значи, не знам какво бих правила ако ви нямаше.
 :balk_81:
Притеснява ме това падане на БТ, през ден ,два. Засилва се нагоре и после обратно на 37 градуса.  :balk_138: Гледам си графиките от минали месеци, обикновено се застоява на едно място след Ову и после постепенно пада.. Този месец смених термометъра с живачен и БТ полудя.  mf_bounce8

*
« Отговор #36 -: Януари 07, 2009, 16:03:20 pm »
Гале не се притеснявай мила графиката ти е супер досега.Стискам палци температурата да не пада :D и да имаш твоето чудо :)
*
« Отговор #37 -: Януари 29, 2009, 23:05:41 pm »
Привет и от мен,

не мога да си отворя графиката в зачатие, не съм нанасяла БТ tam от няколко дена. Във фертилити и бейбиплан ми се разминават дните на Ову, ще погледнете ли графиките ми, моля ви?
Според мен, Ову беше на 15/16 ден.. но не мога да преценя кой ден точно :)Ще се радвам ако се включите за коментар.
Лек ден на всички 

http://www.fertilityfriend.com/home/22fcb3
http://www.babyplan.ru/profile/24047

*
« Отговор #38 -: Януари 29, 2009, 23:57:36 pm »
Гале според мен овулацията ти би трябвало да е някъде към 15 ти ден от цикъла .
Аз повече се доверявам на фертилитифренд. Винаги точно ми е определяла овулацията
А в бейбиплан почти всеки месец се разминаваше с по един ден.
Виждам че точно тогава сте действали :bed:Сега остава само да чакаме и да стискаме палци да е станало :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #39 -: Януари 31, 2009, 10:27:31 am »
Според мен О. може да е била на 16 ден от МЦ
До тук графиката ти е добре  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум