Привет мили момичета,
Не влизах няколко дена, защото нямах сили да опиша поредния ни неуспех.
В четвъртък прокървих, и след още един кръвен тест се оказа, че чХГ пада. Обадиха ми се в 5 вечерта на Бъдни Вечер да ми съобщят новината да се готвя за спонтанен аборт.
Плаках, плаках, после пък съвсем се вкамених и снощи след изпадането на нещо подобно на плоден сак, дори не мигнах.. Толкова ми е болно, че чак съм като изтръпнала и не чувствам нищо.
Мисля да си взема почивка и от БТ и от тестове и от всичко.. Да не знам кога е Ову, нищо да не знам! Това ми е 2ри спонтанен аборт врамките на 6 месеца! Досега 4 неуспешни бременности от 2007! Ужасно ми е , болно ми е, и да си призная честно, направо ми е страшно да си помисля, че може да забременя пак!
Сега вече ги събраха 3 спонтанни аборта, та да ми направят изследвания..Толкова съм ядосана на цялата им кирлива здравна сисема тук в Сащ. Не може нищо да направиш ако не си имал 3 спонтанни аборта! Не го интересува никой да се занимава да ти прави изследвания, защото застраховките не ги поемат, освен ако не са 3 доказани аборта.. Какво безобразие само!
Извинявайте, за дългия пост. Много ми се насъбра.
Весели празници на всички от мен, дано новата година е по-благосклонна към всички ни.