Абе точно на мен ли намери да се случи?! Това е отговор, ако си зададете въпроса: "Тази пък защо се е ядосала?". Наистина, сигурно всички, на които се е случило, си го задават този (първия) въпрос. И отговор, естествено, няма. Реших да ви пиша, защото ми е много притеснено. на 01.08 ходих на преглед при гинеколог. Това ми беше първото отиване там от 1996 г. (по принцип второто в живота). А дотам се стигна, защото с приятеля ми от 5-6 месеца се опитваме да си направим бебе
, но не ставаше и не ставаше. Аз още отначало се притесних, даже като ми идваше ревях, но впоследствие свикнах, ако може да се нарече така. Просто оставих надеждата и реших да ме изненада нашето бебче, ама не би. И затова реших, така - профилактично - да мина на преглед. Никога не съм си и мислела, че причината ще е у мен. Но всъщност така се оказа. Гинекологът ми откри киста на десния яйчник - 6,5/7,5. Даже отначало се позачуди, това беше по мое наблюдение.Защото ама никакви симптоми нямах - нито нередовна менструация, нито болки свързани с протичането й, нито напрегнати гърди - да не ги изреждам сега симптомите. Предписа ми инжекции - антибиотици, и хапчета. А може ли да спомогна с пиене на билки за изчезването й? Това ми е въпроса. Знам, че ще се оправя, твърдо вярвам в това