0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ ПРИ ПРИЕМ НА БРОМОКРИПТИН?
« Отговор #20 -: Август 18, 2008, 11:46:46 am »
 Ако е имало втора много бледо розова черта същто може да е бременност.Не искам да те плаша,но ако можеш си пусни кръвен тест.Защото много ранна или при извън маточна бременност може да се случи това.
Късмет ти желая.
« Отговор #21 -: Август 18, 2008, 16:32:05 pm »
Според мен, когато имаш съмнение за бременност - по-добре е да се провери и докаже.
   При мен започна зацапване на 10-ти ден, а кървене започна от 12-13 ден след трансфер и продължи около 8 дни, с ярка кръв включително. Бременна съм, но нямаше да съм, ако не си бях направила тест и не ме бяха приели в болница за лечение /макар и в толкова ранен етап на бременността/.
Спокойствието струва един тест, даже и кръвен /според мен/.
Стискам палци да имате положителни резултати !!!
*
« Отговор #22 -: Август 18, 2008, 20:24:28 pm »
Според мен, когато имаш съмнение за бременност - по-добре е да се провери и докаже.
   При мен започна зацапване на 10-ти ден, а кървене започна от 12-13 ден след трансфер и продължи около 8 дни, с ярка кръв включително. Бременна съм, но нямаше да съм, ако не си бях направила тест и не ме бяха приели в болница за лечение /макар и в толкова ранен етап на бременността/.
Спокойствието струва един тест, даже и кръвен /според мен/.
Стискам палци да имате положителни резултати !!!

Много истина !
*
« Отговор #23 -: Август 18, 2008, 21:47:22 pm »
много ви благодаря за отговорите.От тази сутрин до момента нямам и капка кръв-а не  съм имала такъв странен цикъл от  два дена и половина
Утре ще си правя нов тест и като се върна вечерта от работа ще ви пиша
Приятна вечер на всички
*
« Отговор #24 -: Август 18, 2008, 21:58:31 pm »
Успех сузи !
« Отговор #25 -: Август 18, 2008, 22:41:30 pm »
Успех и от мен!
*
« Отговор #26 -: Август 19, 2008, 07:54:36 am »
много ви благодаря за отговорите.От тази сутрин до момента нямам и капка кръв-а не  съм имала такъв странен цикъл от  два дена и половина
Утре ще си правя нов тест и като се върна вечерта от работа ще ви пиша
Приятна вечер на всички
Стискаме палци за теста и ще чакаме да пишеш!
*
« Отговор #27 -: Август 19, 2008, 08:31:55 am »
Успех сузи !
И от мен.Хайде някой да раздвижи седмицата с +++ резултат :)

« Отговор #28 -: Август 19, 2008, 18:27:24 pm »
Здравейте,от два месеца имам много оскъден цикъл,ден и половина най много два а по принцип цикалът ми е седем дни.Бях на лекар миналият месец и ми каза че матката ми е разширена,но не се вижда сакче и да отида пак след две седмици,но точно тогава ми прокървя и отново беше много оскъдно и кратко кървене ден и половина.днес бях на лекар и отново ми каза че матката е разширена като при ранна бременност но нищо не се вижда и да отида пак след 20дни.Ако може някой да ми каже дали е възможно това да е цветна бременност ще ви бъда много благодарна,защото вече съм много объркана и ме е страх.Благодаря ви
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=petra_3][/url]
*
« Отговор #29 -: Август 19, 2008, 18:58:02 pm »
Здравейте,от два месеца имам много оскъден цикъл,ден и половина най много два а по принцип цикалът ми е седем дни.Бях на лекар миналият месец и ми каза че матката ми е разширена,но не се вижда сакче и да отида пак след две седмици,но точно тогава ми прокървя и отново беше много оскъдно и кратко кървене ден и половина.днес бях на лекар и отново ми каза че матката е разширена като при ранна бременност но нищо не се вижда и да отида пак след 20дни.Ако може някой да ми каже дали е възможно това да е цветна бременност ще ви бъда много благодарна,защото вече съм много объркана и ме е страх.Благодаря ви

Пусни един кръвен тест.Успех!