привет момичета
изпаднала съм в една 4уенка и много ще се радвам да чуя вашето мнение
ден преди овулацията и в последният и ден спахме с мъжа ми след около 2 седмици забелязах че започна да ставам раздразнителна за дребни нещта,запо4на да ми става лошо по различно време на деня,вечно ми се спи,изострено обоняние,за тежеста в корема няма изобщо да споменавам.2-3 дни преди да ми е цикъла се появи лекичкото кафеникажо зацапване и си помислих УСПЯХМЕ,но ден след като трябваше да ми дойде наистина ми доиде,но кравта беше толкова тъмно червена че почти черна,но не беше много като количество,и имаше съсиречета на следващият ден беше тъмночервено-кафеникава и пак много по-малко от обичайното количество и пак съсиречета.Днес е третият ден и вече е по-светла но е кафеникава повече отколкото червена и не спира да ми прилошава,от лук запържен така ми се повдига че не е истина, а как се потя не е истина при това стоя непрекъснато на отворенпрозорец.Говорих си с лекарката и ще ходя на 25-ти а до тогава.....
Извинявайте за дългият пост и ще се зараджам на жсяко мнение защотото вече незнам какво да мисля