Олеле,
сега ще цитирам едни мои изследвания правени навремето, правени са под лекарски контрол, и доки ми каза, че произвеждам повече инсулин, но да не се притеснявам, само трябвало да отслабна... та ето и моите неща:
24 май 2008 година:
Полови хормони:
Prolactin: 245.1 пише, че е в референтни граници, които са: от 73.0 до 850.0 ;
Testosteron: 0.470 пак е в референтни граници, които са от 0,06 до 0,82
08 август 2008 година:
ОГТТ
Глюк 0 м.: 4,2 в референтни граници от 3,5 до 6,1
Глюк 120 м.: 4,3 в реф. гр. от 3,5 до 7,8
Полови хормони:
DHEA-S: 95.20 реф. гр. 158-412, тук съм извън границите питах доки и каза да не се притеснявам.
Androstendion: 3.20 в реф. гр. от 0,3 до 3,50
17-alpha OH progesteron: 0.66 в реф. граници от 0,1 до 0,8
Инсулин:
Инсулин 0 : 12.62 в реф. гр. от 3,0 до 17,0
Инсулин 120 : 28,08 извън реф. гр. съм и тук, а те са от 3,0-17,0
И така мили мои сладки момичета, ще ми разчетете ли изследванията? Какви съвети за отслабване можете да ми дадете какво трябва да направя, че се чувствам адски замаяна, отпаднала, приличам на парцал, мога само да лежа или седя, не съм продуктивна, а съм пълничка в момента пия Акай Бери за отслабване и от 80 килограма свалих 4 кила надолу за един месец. на 28 години съм от София, висока съм 1 и 60, тежа в момента 76 килограма.
Явно имам хиперинсулемия, научавам за нея от едни сладки момичета във форума, защото го бях описала в моят си дневник:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=46780.0 , но никой нищо не ми е казвал от докторите, за начините за отслабване, много диети, но какви, какъв тип спорт, в момента си правя 40 минутна аеробика и пия много вода, не хапвам повече от 200 грама храна на едно ядене. Изобщо не се тъпча. Имам много ниско кръвно и висок пулс примерно 107 на 63, пулс 103, но пулса си го имам висок от малка, ако нещо се почувствам зле пия Корвитол за него. На ден изминавам минимум по три-четири километра пеша. И въпреки всичко съм със затлъстяване първа степен, правих си изчисления по едни таблици в нета.
Има моменти, когато много ми се яде сладко, а в друг момент пък изобщо не ми се яде, явно това се дължи на нивата инсулин в кръвта. Препоръчват ми добър ендокринолог Д-р. Начев в София е, и аз съм от София, даже му намерих и координатите. Та само чакам едни парички да ми дойдат, за да мога да търча при него, за да ме види. И все пак "питай патило", та да Ви попитам какво трябва да направя, че да се почувствам по-добре? Най-вече за тонуса ми, дето хич го няма и тия килца, дето са си - бая - килца? Прегръщам Ви и чакам съвети. Благодаря Ви предварително.