До тука бях с лекуването на мъжки стерилитет. Държа да отбележа, че изследването го направихме по мое настояване и след поредните няколко месеца убеждаване. Начев пусна ИР на сестра му, която е 40 кила с мокри дрехи, но на него - не! Съжалявам за крайно емоционалния пост, но вече съм на ръба на силите си да се боря със стерилитета, с докторите и с инатлив мъж!
Мила, мога да разбера емоциите, които те заливат, особено що се касае до най-малкото морална подкрепа
Но обикновено, те са лош съветник и е желателно да не взимаш важни решения под влиянието им...
1. Мъжете също изпитват емоции. Диагнозата "стерилитет" е страшно звучаща за тях, е**а майката на мъжкото им достойнство, срива самочуствието им и тн...Дори или по-точно КОГАТО не го показват! Да му размахваш червеното знаме за НЕГОВИЯ стерилитет е огромна, ама наистина огромна грешка!!! Щади чувствата му, отнасяй се деликатно и с разбиране, умните жени знаят, че мъж се котка най-лесно со благо, со кротце
Дори, когатоь ти иде да му разбиеш главата...преглътни и премълчи....Съвсем от инат, един мъж може да реагира обратно на проблема си и да се стреми, дори да прави напук! с нападки и обвинения, само ще влошиш нещата!
2. Килограмите са пропорционални на ръста, колко е висок твоя мъж? На 2м, 105кг не е толкова много
Дори да има ИР, на база на какво определихте Хашимото? /не съм в течение, ако си коментирала преди/
3. Метформина не е "магическо хапче" и не очаквай да го стопи като вейка! Ако не се комбинира с диета, ефекта му е колкото зелева чорба срещу СПИН! Метформина спомага за усвояване на глюкозата, не топи мазнини и както вече казах, не прави чудеса!
Всяко нещо се постига с търпение, воля и най-вече желание
Прости, ако тона ми ти се е сторил назидателен, просто искам да споделя мнението си