Огняна незнам аз намерих Весел дуе в Италия ще ми го донесат въпроса е защо да не се приема по време на бременност ,на мен Тодорова ми го изписа да го пия по едно през ден,заедно със всички други неща накуп и се притеснявам дали е нопрмално толкава мнаго лекарства!
На мен също ми е предписан Весел Дуе, но няма да го взимам. Въобще нищо без разрешението на акушер-гиноколога си повече няма да взимам!
При положение, че се приема и аспирин и хепарин, взимането на трети такъв препарат е излишно/много според мен. Срещала съм мнения, че някои момичета от неприязън към инжекциите търсят вариант да взимат таблетки, Весел дуето дава възможност. И мен ме е страх от ежедневни инжекции, но след като съм се решила на тази постъпка, ще си ги бия и толкоз, няма да си правя експерименти със собственото тяло, заради емоция от такъв характер.
Защо не искам да приемам Весел Дуето - прочети връзката
http://www.csc-bg.com/veseldue.phpФаталче, съжалявам, мила, опитвам се да си спомня за колко време ми стана готов теста за инсулинова резистентност, но не мога да си спомня, правих го през февруари. Не чаках дълго, може би стана на същия или следващия ден, но ще подведа...
Тестовете обременяване с глюкоза и за инсулинова резистентност са два различни теста. Обременяването струва 8 лв. За инсулиновата резистентност - февруари съм планила 70 лв., но тук влиза и изследване на тестостерон и Дхеас, не помня точната цифра.