Привет, момичета, да се отбележа и аз. Посетих Начев, стори ми се печен - като за първо виждане
, обяснява много, описа ми всичко на 1-2 листа, не ме претупа, както повечето докторя и май изглежда вещ в неговата си област... В никакъв случай не правя реклама, просто това е моето първо наблюдение, а освен това при друг ендокринолог не съм ходила... Откри ми възли на щитовидната, които трябва да наблюдавам на 6 месеца и естествено имам Инсулинова резистентност, в преддиабетно състояние съм, трябва да вземам Сиофор, да мина на диета, да спортувам
Последните две не ми се нравят особено, защото в рамките на 1 седмица от чудене какво да ям, какво трябва и какво не, дори без спорт свалих 2 кг, вече съм 47 и силно се надявам медикаментите да не ми повлияят, та да сваля още, че ще ми падат дрехите
Надявам се и да сваля всички мъжки хормони постепенно. Вместо Сиофор купих Метофогамма, понеже за него мисля прочетох най-положителни мнения, даже подобрявал качеството на яйцеклетката,
, но все пак явно при всеки е индивидуално. Притесни ме факта, че като го попитах - до кога трябва да ги вземам лекарствата, той се подсмихна и каза - за цял живот /е, естествено не и при бременност/....
Това ли е съдбата на всички с Инсулинова резистентност