А защо не използваш измиващи средства. Все пак ти не си правиш промивка на матката, нали? В аптеките има и мокри кърпички - интимни с PH 5.5 тях също можеш да използваш ако не си си в къщи и имаш чувството, че мирише неприятно. Има и всякакви интимни гелове с които можеш да се измиваш в банята ако смяташ, че сапунът нарушава киселинността. Ама не се вманиачавай да пазиш сперматозоидчетата. Тези, които са тръгнали да вършат работа няма да ги отмиеш.
П.п. аз си купих Lactacid на GlaxoSmithKline. По принцип не харесвам много тази фирма, защото лекарствата им ми се струват прекалено слаби. Но от друга страна пастата за зъби аквафреш си става. Та мислех, че поне сапунче ще могат да направят. Но не останах очарована. Кърпичките им още не ми се е налагало да ползвам, че съм си вкъщи напоследък, ама гелът не отмива. Сега през лятото основният проблем ми е изпотяването, не гъби или други миризми. Ами и пот не може да отмие.Ако се измия само с гелът им и след 15 минути пак съм си потна. И за да не съм съвсем капо първо си се мия със сапун, а после с това. Така по-аристократично ми се струва.