0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

раждане и аденом на хипофизата
« -: Август 01, 2008, 18:38:35 pm »
Някой чувал ли е, че заради аденом на хипофизата задължително се раждало секцио?

*
Re: раждане и аденом на хипофизата
« Отговор #1 -: Август 01, 2008, 20:38:40 pm »
Не съм чула такова нещо. Аз ще раждам секцио, но по други причини.

« Отговор #2 -: Август 04, 2008, 21:04:41 pm »
Не съм чула такова нещо. Аз ще раждам секцио, но по други причини.

Ами на мен всички гинеколози ,които съм посетила след установяване на бременност са категорични че ще е секцио
« Отговор #3 -: Август 05, 2008, 09:59:30 am »
Ама секцио заради аденома ли?

« Отговор #4 -: Август 05, 2008, 10:23:42 am »
Ама секцио заради аденома ли?

Да, аз нямам други проблеми ,които да предполагат секцио.В нашия случай се правело такова за да се избегнат напъните при контракции
« Отговор #5 -: Август 05, 2008, 10:37:18 am »
Много чудно ми стана...какво пречат пък напъните на аденом? Аз не съм доктор и не разбирам, ама.... А кой го реши? - и ендокринолога и гинеколога? Колко ти е голям аденома?

« Отговор #6 -: Август 05, 2008, 14:31:25 pm »
Много чудно ми стана...какво пречат пък напъните на аденом? Аз не съм доктор и не разбирам, ама.... А кой го реши? - и ендокринолога и гинеколога? Колко ти е голям аденома?

4 мм е , и тримата гинеколога при които съм ходила откакто забременях бяха единодушни -секцио.Не съм ги питала за мотивите ,защото преди това бях чела в нета че с подобен проблем се ражда така.Бях подготвена за това ,колкото и да мечтая за нормално раждане
« Отговор #7 -: Август 05, 2008, 15:32:32 pm »
А аз не бях чувала. Дори 1 приятелка с аденом на хипофизата, която наскоро роди , ми се изсмя едва ли не като я попитах. Аз и затова пуснах тази тема....

« Отговор #8 -: Август 05, 2008, 15:34:08 pm »
А аз не бях чувала. Дори 1 приятелка с аденом на хипофизата, която наскоро роди , ми се изсмя едва ли не като я попитах. Аз и затова пуснах тази тема....

Деси , вземи питай и твойте лекари какво казват .много ще се радвам ако има вариант за нормално раждане .Но за жалост мойте дофтори са за секцио  :ask:
« Отговор #9 -: Август 05, 2008, 15:55:08 pm »
Мари, писах ти на лични, имаш вече 1 съобщение от мене.
Гинеколога трябва да питам, нали? Не ендокринолога, нали? защото при ендокринолога ще ходя вече чак като родя. Оф, да ти кажа честно не знам кое е по-добро - нормално или секцио. Аз съм раждала нормално първия път.... като знам какви болки са.....май предпочитам секциото.Абе да дойдат бебетата по живо, по здраво....