0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Кофти новини за програмата на НЗОК!
« Отговор #40 -: Февруари 10, 2006, 14:53:02 pm »
Ето сега разбрах вече защо ми е било неуспешно инвитрото, ми то индекса ми 18.08 :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #41 -: Февруари 10, 2006, 14:58:21 pm »
Цитат на: StefiZ
Ето сега разбрах вече защо ми е било неуспешно инвитрото, ми то индекса ми 18.08 :wink:

никва каса за такива кат тебе! :P
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #42 -: Февруари 10, 2006, 15:01:42 pm »
Цитат на: jam

никва каса за такива кат тебе! :P

Нали, не ги срам  :balk_153:
*
« Отговор #43 -: Февруари 10, 2006, 15:04:13 pm »
Мани, мани те без друго ни отрязаха тая година, пък ако разберат и индекса няма да ме пуснат и в сградата :P
« Отговор #44 -: Февруари 10, 2006, 15:18:15 pm »
Мани, мани те без друго ни отрязаха тая година, пък ако разберат и индекса няма да ме пуснат и в сградата :P

:lol:  :lol:  И без друго се чудят коя глупост да изкопират, и как можахме да заемем точно GB системата на здравни услуги, дето въобще не е най-добрия пример :twisted:
Та нищо чудно утре да отпаднем още 30-40% като недохранени  :lol:
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #45 -: Февруари 10, 2006, 15:22:39 pm »
Фреши, май и двете крайности не ги одобряват, но пълните като,че ли повече. Много държат да отслабнеш, но границите според мен са съвсем примливи.
Че сме фини, фини сме. Аз нямам намерение да наддавам, а и да искам не мога. :)

Слаботията е свързана с необразуването на яйцеклетки, а пълнотата с имплантацията, ако не се лъжа.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #46 -: Февруари 10, 2006, 15:23:17 pm »
Че то аз и по индекс, и по години съм направо за Вълнолома, каква Каса, какви опити...

Между другото вчера влизах в сайта на Община Варна, където са изнесени демографски показатели - раждаемост, смъртност и много други. Та там видях следното "фертилна възраст жени 18-47 г."
Чудя се за горната граница има ли някакъв закон, наредба, стандарт или който както където...
« Отговор #47 -: Февруари 10, 2006, 15:26:46 pm »
НСИ ги отчита като 15-49 г.
*
« Отговор #48 -: Февруари 10, 2006, 15:27:35 pm »
Borovinka, не би трябвало да има такова ограничение, само по възраст, в крайна сметка няма доказателства, че дадена жена е неперспективна само заради възрастта си или пълнотата си. Добре, да я прегледат, да й направят изследвания, евентуално ако резултатите са незадоволителни могат да ги обяснят с възрастта или наднорменото тегло, но сами по себе си тези ограничения само на тази база са несправедливи. Ами то си е до натура понякога - една пълна жена може да е напълно здрава и каква е гаранцията, че жена на 41 години няма да забременее от раз !
*
Възмущение
« Отговор #49 -: Февруари 10, 2006, 15:50:31 pm »
Момичета, и аз изказвам своето възмущение и негодувание не само към  НЗОК и срещу държавата "Булгаристан".
Това просто го няма никъде - ние сме в демографски срив - прираста ни е не 0 а с отрицателен знак. А те какви ги сътворяват, дори не си правят труда да ни уведомят за новите си решения.
2005г. пробвах ин витро - неуспешно ..., сега документите ми са готови, в сряда трябва да ги нося в СЗОК, притеснена съм много, предполагам, че ще ме върнат и мен...., но ако се случи ще искам писменен отговор.
Ще Ви държа в течение.
« Отговор #50 -: Февруари 10, 2006, 16:10:23 pm »
Аз опитах днес да си подам документите. Отговорът беше, че не можели да ми дадат писмен отказ с подпис и печат(явно не само аз съм го поискала). ДАДОХА МИ ЕДНО ЛИСТЧЕ С ДВЕ ИМЕНА И ТЕЛЕФОН ДА СЪМ ПРОВЕРЯВАЛА ПО ТЕЛЕФОНА ДАЛИ ЩЕ ОТПУСНАТ БРОЙКИ ЗА 2-РИ ОПИТ. Ами това е. Аз смятам да задействам връзки с канал 1 и да вдигнем олелия до небето. Ще видя какво ще стане.
« Отговор #51 -: Февруари 10, 2006, 16:42:34 pm »
Здравейте момичета,днес опитах да си подам документите за втори опит за ин витро,но ми отказаха да ми ги приемат,поисках им да видя писмения отказ а те ми отговориха че още писмен нямали защото представете си в София имали срив във системата и затова писмения откъз се забавил.Дадоха ми телефон и ми казаха да звъня през десетина дни,ако има промяна но не било сигурно.Е това е май ще трябва да се оправяме без тях. :(
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
*
« Отговор #52 -: Февруари 10, 2006, 17:01:08 pm »
Цитат на: Meli
Сдружението задължително ще реагира.

То е ясно, че ще реагира, но така като чета горното не става ясно дали е в рамките на текущата програма един опит или изобщо един опит...
*
« Отговор #53 -: Февруари 10, 2006, 17:02:38 pm »
Цитат на: rozalin
Здравейте момичета,днес опитах да си подам документите за втори опит за ин витро,но ми отказаха да ми ги приемат,поисках им да видя писмения отказ а те ми отговориха че още писмен нямали защото представете си в София имали срив във системата и затова писмения откъз се забавил.Дадоха ми телефон и ми казаха да звъня през десетина дни,ако има промяна но не било сигурно.Е това е май ще трябва да се оправяме без тях. :(

Рози, нямат право да ти отказват приемане на документите. Длъжни са да ги вземат, а след това ако искат да правят писмен отказ! Настоявай да ти ги приемат и задължително искай входящ номер.
« Отговор #54 -: Февруари 10, 2006, 17:13:51 pm »
Е на мен ми отказаха. Просто когато поисках писмен отказа, тя ми заяви, че нямало да ми даде. И какво друго можех да направя? Да и хвана ръката ли и насила да опитам?
*
« Отговор #55 -: Февруари 10, 2006, 17:21:18 pm »
Цитат на: Tutto
Е на мен ми отказаха. Просто когато поисках писмен отказа, тя ми заяви, че нямало да ми даде. И какво друго можех да направя? Да и хвана ръката ли и насила да опитам?

Това в София ли бе туто? Ако е в Сф. обаждаш се и в понеделник отиваме двечките!
« Отговор #56 -: Февруари 10, 2006, 17:23:09 pm »
Да в софия. Даде ми една бележка с телефон и две имена. Каза, че така поемала ангажимент да ме уведоми, ако Букарев разреши да се прави и 2-ри опит.
Благодаря ти от сърце за предложението!
писах ти бележка.
*
« Отговор #57 -: Февруари 10, 2006, 17:35:13 pm »
Цитат на: Tutto
Да в софия. Даде ми една бележка с телефон и две имена. Каза, че така поемала ангажимент да ме уведоми, ако Букарев разреши да се прави и 2-ри опит.
Благодаря ти от сърце за предложението!
писах ти бележка.

Имаш отговор :)
Можеш да разчиташ, писна ми да ни правят на идиоти!
« Отговор #58 -: Февруари 10, 2006, 17:40:55 pm »
Ами освен да ходим всички заедно! Да видят, че съществуваме!!!
« Отговор #59 -: Февруари 10, 2006, 17:48:38 pm »
Е там ти дават номерче и чакаш да светне на таблото твоя номер. Чак тогава те пускат. Има и охрана.