0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Вчера я направих тая глупост и...отрицателен-мразя Шуър Чек,никога не съм имала с тая марка тестове!!!
ето ви точицата ми, много и се радвам пожелавам ви го и на вас в най- скоро време
Момичета kak мислите може ли само заради психологическия фактор да не може да се забременее?На нас един лекар /наш семеен приятел/ ни обясни, че като сме се захванали да правим кариери и двамата, а и ремонта доста ни измъчи, и подсъзнателно отлагаме забременяването, защото не сме готови.Е при лапарото се оказа, че съм имала сраствания, но вече съм "отремонтирана", сега се пъне да ми дойде МЦ и другата седмица заредена с тестове за ову заминаваме за моренце пък там ще видим какво ще го "правя" моя хубавец, че покрай лапарото тоя месец е на сухо.Та ако си мислиш, че не си готова, че няма да се справиш и др. такива черни мисли,може и да влияе някак. Но за 9 месеца все ще се подготвим, аз така си мисля, а и при тази подкрепа, която всички даваме и получаваме тук просто няма начин да не се справим. Благодаря на всички момичета тук!!!
:wink:А аз се виждам с мойта свекърва всеки ден,щот сме в една къща.Само да сме сигурни ,че това е причината Елфи за вашия успех и ще видиш къкво свекървищно клане ще има из цялата страна!