0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Re: Време е за сбъднати желания
« Отговор #460 -: Август 01, 2008, 16:21:10 pm »
Скапана съм от бачкане! Мързи ме, спи ми се, а има още 45 мин. до края на шиб... петък! Утре с една дружка обуваме бързоходките, яхваме автобуса и отиваме в Пловдив на пазар! Който иска да се видим да ми звънне - 0888 55 55 68.
Лейди Тони, съжалявам, мила за това, което преживяваш. Дано да не се случва никога повече. И не си втълпявай, че изкупуваш грехове!
Вети, добре дошла отново! Хайде, както идваш, така и скоро да ни преместиш в другата тема!
Ели, мноооого хубава точица!
Кайли, стискам палци прегледа да мине безпроблемно и довечера да имате повод да празнувате в къщи!
Иве, стига си спала, душа! А за счупения ток... изживавала съм го, само че на мен не можаха да ми намерят чехли и трябваше да ходя с джапанките на чистачката... 40 номер, а аз съм с 35!
Любекс, весело изкарване на уикенда! Да се върнеш заредена с емоции и много отпочинала!
Рози, тука съм, чета ви, ама не ми остава време да драсна некой ред!  :bighug:
Брей, че дълъг пост стана!
« Последна редакция: Август 01, 2008, 16:48:36 pm от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #461 -: Август 01, 2008, 16:23:18 pm »

не мие нормален,никога не мие закъснявало толкова,но пък си правих тест преди една седмица и е отрицателен,имам час при гинеколога чак за септември месец-до тогава не мога да направя нищо
[/quote]

Менче, как така чак за септември? При това закъснение и тази ановулаторна графика, според мен не би трябвало да чакаш нито ден! Уринарният тест е направен по време, в което щеше да отчете бременност, ако това беше причината за закъснението. Моля те, не си играй със здравето си, а тичай на лекар! Ако не са ти дали направление, иди на частен прием, такова закъснение е не шега работа!
Стискам палци всичко да е наред!
*
« Отговор #462 -: Август 01, 2008, 16:28:27 pm »
Момичета аз се стягам да потеглям ;)
Малко по-спокойна съм и силно обнадеждена.
Искам много да ви благодаря, че сте така мили винаги и успявате да вдъхнете надежда и кураж на всеки. Понякоха на човек му е нужно съвсем малко, една топла дума, за да му помогне да се справи и с най-големите си страхове и проблеми.
Прегръщам ви силно всички  :grouphug2:
« Последна редакция: Август 01, 2008, 16:34:21 pm от Kylie »
*
« Отговор #463 -: Август 01, 2008, 16:33:31 pm »
Кайли - спокойно мила, всичко ще е наред, ние сме с теб!!!

Иве, мацко, що така си се размекнала?! Ние с колежката цял следобед лаф-моабет, почти нищо не сме свършили  :lol: искам да си хоооодяяяя!
 :balk_177:

Тръгвай-аз те пускам :D

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #464 -: Август 01, 2008, 17:00:40 pm »
Опа!!!  :lol:
Мерси Парси!!!  :D
Е сега вече си тръгвам и никой не може да ме спре, хихихихи :)
Хубав уикенд ви желая, и дано имаме добри новини!!! Чао
« Отговор #465 -: Август 01, 2008, 17:02:03 pm »
Кой спииии? Не и аз. Взех си още едно кафе, скарах се с моичкия по телефона, на работа ще стоя до 18.00- шефа не ме пуска. За капак нося 41 номер обувки ,а в София къде ли не обиколих и по-голям от 39 нямат. Направо съм ужасена. В понеделник ще идвам с ботуши на работа ако не намеря сандалки.
« Отговор #466 -: Август 01, 2008, 17:07:39 pm »
Уф проспах си целия ден и сега съм от групата на отнесени от вихъра.
ВеТи,здравей,не сме те забравили и се радвам,че си пак сред нас.
Той форума е такава мания и пристратяване,че просто няма мърдане.Всички винаги се завръщат.
Знаете ли какво си мисля.Напоследък забелязвам,че доста бременелки ни следят изкъсо и щъкат из темата.Та затова тя гъмжи от бременна зараза и имам хубавото предчувствие,че много скоро всички ще ме сме заразени от тая сладка болест! :DА дано да съм права.
« Отговор #467 -: Август 01, 2008, 17:09:46 pm »
Менче, как така чак за септември? При това закъснение и тази ановулаторна графика, според мен не би трябвало да чакаш нито ден! Уринарният тест е направен по време, в което щеше да отчете бременност, ако това беше причината за закъснението. Моля те, не си играй със здравето си, а тичай на лекар! Ако не са ти дали направление, иди на частен прием, такова закъснение е не шега работа!
Стискам палци всичко да е наред!
[/quote]

То милото Менче е в Испания. Там като родят,лекарите тогава им обръщат внимание :D

Следя ви, защото сте много активни и тук кипи един живооот :D. Кеф да ти стане. Надявам се да нямам с какво да се оплача, ама ако може нещо да се помогне....
« Последна редакция: Август 01, 2008, 17:13:20 pm от Бубе »
« Отговор #468 -: Август 01, 2008, 17:09:52 pm »
Аз предлагам тази вечер да яхнем едно хубаво мъжлетата и да им "разкажем играта". И то тази тема на края на месеца ще е пълна само с бременни. Уффффффф, изтрещях. От кафетата ще да е! :D :D :D
« Отговор #469 -: Август 01, 2008, 17:12:16 pm »
Аз предлагам тази вечер да яхнем едно хубаво мъжлетата и да им "разкажем играта". И то тази тема на края на месеца ще е пълна само с бременни. Уффффффф, изтрещях. От кафетата ще да е! :D :D :D

От кафетата и от чехлите,мен ако питаш! :lol:
*
« Отговор #470 -: Август 01, 2008, 17:13:20 pm »
Проба че компа се сдуха :x

*
« Отговор #471 -: Август 01, 2008, 17:14:24 pm »
Сега пък взе че тръгна.Та какво исках да кажа...а да.Иве то ако вземем да изтрещим на такава вълна май всички ще са доволни :D

« Отговор #472 -: Август 01, 2008, 17:18:43 pm »
За мен е по-добре да не изтрещявам точно сега на такава вълна,че мъж ми го няма.Щото ако изтреща и тръгна по улиците така,не знам какви ще ги свърша :lol:После да не се гледаме с наведени глави! :lol:Ама за вас може,щом са ви подръка довечера. :D
*
« Отговор #473 -: Август 01, 2008, 17:21:24 pm »
Пожелавам на всички приятен, ползотворен и положителен уикенд!  :blowingdust2:
« Отговор #474 -: Август 01, 2008, 17:24:30 pm »
ИВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ей тва е специално за теб! :lol: :lol: :lol:
http://vbox7.com/play:42d95d58
*
« Отговор #475 -: Август 01, 2008, 17:33:57 pm »
Е,това беше страхотно.Изкефи ме максимално :D

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #476 -: Август 01, 2008, 17:46:52 pm »
Е,това беше страхотно.Изкефи ме максимално :D
И мен така.  :D :D :D
Ама и малко ме доведе до размисли как сме се пристрастили към тази течност. Аз например по едно време пиех всяка сутрин, ама като се "задявахме" с милото - той ми каза, че кафето не вдигало, а смъквало кръвното. Глупост, разбира се, ама тогава нали все ме бъзика, че в  началото само съм го гледала в очите и съм го слушала :D :wink: :D, и спрях и се чувствах много добре. И така не съм пила - много рядко пиех - по 1-2 на седмица - само като ми се припие. И сега ме е яд, че съм се вманиачила пак - по навик на работа и така....
Та по този повод клипчето хем ме кефи, хем ме плаши, защото познавам много хора като нашия герой - такива нерваци, че нямам думи - и пият по 10 кафета на ден.
Все си мисля дали кафето не пречи все пак на забременяване.. Едва ли, но все пак...
Днес моята колежка ми каза, че ако съм искала да забременея трябвало съм да махна котките си, не заради токсоплазмозите и т.н., ами защото отнемали от майчината енергия и не можело да се забременее.......
Дано не е права, че си обожавам моята Мишинка и изобщо котките. Знам, че живи и здрави като забременея трябва да не ги милвам повече, ама...

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #477 -: Август 01, 2008, 18:13:39 pm »
naskomimi , първо, вече сигурно си имала токсоплазмоза и без да знаеш (щом имаш котка, почти сигурно е). Просто си направи едно изследване. Изграждаш си имунитет и няма опасност ако забременееш. А за енергията-котките лягат там, където има отрицателна енергия и лекуват. Няма нищо общо със забременяването. Все пак не е препоръчително при бебе да има котка вкъщи, а и при бременна-косми, глисти и други работи-не знаеш от къде може да изскочи нещо.
Да уточня-опасно е ако вече си бременна и не си боледувала от токсоплазмоза, тепърва да се заразяваш. Тогава вече нещата са сериозни.
« Последна редакция: Август 01, 2008, 18:15:13 pm от Бубе »
« Отговор #478 -: Август 01, 2008, 18:37:07 pm »
В тая връзка-котешката,аз още преди една година,мойта котенка(Тами) я преселих на двора.Беше гражданнка милата преди да се оженя,а после стана селска мома и тя кат мен.Та ако е пречела,вече мина една година и щеше да си проличи,ама нъц.Само дето я направих дворно куче пазач.Тя е сиамка.И ако знаете какъв образ.То тва повевче куче и маймуна,отколкото котка.Мъж ми като се прибира с колата го чува отдалече и го посреща на улицата пред вратата.Само дето не лае! :lol:
*
« Отговор #479 -: Август 01, 2008, 18:39:44 pm »
Здравейте отново!На бременните честито лека и безпроблемна бременност.На мен днес ми е 1-ви ден закъснение.Направих си тест но...отрицателен.Ще изчакам още няколко дни и май ще ходя на лекар.Иначе до сега не ми е закъсняало, но до преди 2 месеца пиех регулон.Дали е от противозачатъчните  :dontknow: Успешен уикенд на всички мацки
« Последна редакция: Август 01, 2008, 18:41:38 pm от sesil »