0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Добър ден и от мен!Пожелавам на всички една усмихната и успешна седмица на всички!!!Стискам палци на чакащите и на мене си - лелка още няма!!!!
Цитат на: viki_vat в Юли 28, 2008, 11:05:15 amДобър ден и от мен!Пожелавам на всички една усмихната и успешна седмица на всички!!!Стискам палци на чакащите и на мене си - лелка още няма!!!! Адашке, ти май нещо ми понамирисваш а дано, дано Няма ли да направиш някое тестче???
Цитат на: Vickson в Юли 28, 2008, 12:12:06 pmЦитат на: viki_vat в Юли 28, 2008, 11:05:15 amДобър ден и от мен!Пожелавам на всички една усмихната и успешна седмица на всички!!!Стискам палци на чакащите и на мене си - лелка още няма!!!! Адашке, ти май нещо ми понамирисваш а дано, дано Няма ли да направиш някое тестче??? Ха дано де!!!Кога да направя тестче? Не е ли рано само 2 дни?!
Първо, нещо странно се е случило на темата ви...или аз пак не съм догледала нещата както трябва. Началото е друго, датата и т.н
Цитат на: viki_vat в Юли 28, 2008, 12:16:36 pmЦитат на: Vickson в Юли 28, 2008, 12:12:06 pmЦитат на: viki_vat в Юли 28, 2008, 11:05:15 amДобър ден и от мен!Пожелавам на всички една усмихната и успешна седмица на всички!!!Стискам палци на чакащите и на мене си - лелка още няма!!!! Адашке, ти май нещо ми понамирисваш а дано, дано Няма ли да направиш някое тестче??? Ха дано де!!!Кога да направя тестче? Не е ли рано само 2 дни?!Не е рано, хайде прави, та да започне темата на късмет!
Намирисва ми на много бременни :)Ха дано!
Момичета връщам се от преглед и положението ми е зле Плодния сак не е пораснал и е 7,2 мм което за края на 7 седмица не е добре според мен. Ембрион почти не е вижда лекарката каза, че вижда нещо но не е сигурна дали е ембрион или сянка. Направо нямам сили да преживея това пореден месец Следващият ми преглед е в петък ......