0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Елена, беше ли на доки, мила? Колко са ви точките?
Можеш да ми видиш графиката и ще ти стане ясно положението...
Кайли, виждам че четеш мила, как си?
Ами по средата нейде,мисля,около 17ти,ама ми се е случвало и късна да имам-една неуспешна бременност-забременях тогава седмица преди да ми дойде...Ама аз си я усещам общо взето кога ми е...
Vickson благодаря че попита Адски съм изнервена, а до петък има цели 2 дни Гледам да се успокоявам и да се разсейвам с какво ли не, но .... не особено успешно. Стискам ти много палци и на теб Мацки стискам палци на всички и извинете, че не се включвам но да не внасям лоши мисли с моите тревоги
NOWILKA балгодаря душа Аз в къщи имам подобен но черен и стар на 15 г. + един луд кот който ми спи на дупито, защото спа по корем
Цитат на: Kylie в Юли 30, 2008, 14:23:27 pmNOWILKA балгодаря душа Аз в къщи имам подобен но черен и стар на 15 г. + един луд кот който ми спи на дупито, защото спа по корем Ми той тоз котак,като ти варди по цяла вечер дупето,как правите бебета бе?
Оплаках ви се че ми дойде!!!Ама да питам някой знае ли нещо за цветната бременност?!То верно, че човек си внушава понякога, ама....нещо е по-различно!!!Яркочервена кръв, почти никакви болки /а по принцип направо си умирам/ и няма съсиреци
Мерси,тъпано да ти се връща!!!Аз сега така съм се стегнала,че милото ме гони,аз бягам като опарена...Дано скоро се разбере,че както го е блъснал хормона,вече рева за почивка