0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Време е за сбъднати желания
« Отговор #20 -: Юли 28, 2008, 09:41:13 am »
Zdraveite,
Pojelaite i na men dve chertichki ama za sledvashtata sedmica :ask:.
пожелавам ти :blowingdust2: :bfp1: :bfp1:

« Отговор #21 -: Юли 28, 2008, 09:49:44 am »
Мили момичета, добро утро и от мен! Успешна и късметлийска седмичка с много  :bfp:
За първи път пиша тук, досега само съм ви чела, но много ми харесва при вас, едно такова уютничко и ведро, как само се подкрепяте и окуражавате!  :D
На всички очакващи -  :goodluck: :crossfingers:
На Kylie и elenakg - успех на прегледите!
*
« Отговор #22 -: Юли 28, 2008, 09:52:17 am »
Мили момичета, добро утро и от мен! Успешна и късметлийска седмичка с много  :bfp:
За първи път пиша тук, досега само съм ви чела, но много ми харесва при вас, едно такова уютничко и ведро, как само се подкрепяте и окуражавате!  :D
Ами добре дошла  и дано скоро да се преместиш в още по -ведрите темички - бременилките!
*
« Отговор #23 -: Юли 28, 2008, 09:52:54 am »
Здравейте и честита нова тема !:) Пожелавам повече сбъднати мечти в нея и всекидневна радост,здраве и щастие :)

Аз нямах нет в нас,защото има повреда,пък поддръжката са все ученици и хал хабер си нямат миличките..За сега се включвам само от работа..

Мен лелката ме навести два дни по- рано и по този повод искам да ви питам на 06.08 късно ли е за цветната снимка? Пада ми се 6-ти чист ден.. Не искам да я пропускам.. Благодаря ви предварително :) Обичам ви!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #24 -: Юли 28, 2008, 09:59:08 am »
... Утре съм на изследвания и на преглед. Скоро ще знам кога ще е операцията, и както съм ви обещала ще ви държа в течение  :wink:
Софи, нищо не казваш за твоя женски уикенд :)
...

Моя женски уикенд мина страхотно! От петък вечер я захванах с дружки... до бар не стигнахме нито един от двата дни, но беше приятно! Как да не кефи човек на женски разговори!  :D Видях си племенника, който е станал страхотен симпатяга! Проведохме дълъг и задълбочен разговор, изпълнен с гу-гу и бу-бу ,и гарниран с много плюнки и беззъби усмивки!
А ти утре да си напълно спокойна и се надяваме да ни осведомяваш за всичко! Нали знаеш, че тук винаги ще намериш подкрепа за всички въпроси, които те вълнуват!
  :bighug:

Zdraveite,
Pojelaite i na men dve chertichki ama za sledvashtata sedmica :ask:.

:welcome_1: и разбира се, че ще ти стискаме много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за следващата седмица! Само искам да те помоля да пишеш на кирилица, че да те разбираме по-лесно!

:welcome_1: и на теб! Пожелавам ти да не се задържиш дълго тук, нас не ни гледай! Ние май, май се чувстваме в тая тема като у дома си, ама вервай, много силно искаме да се изместим в другата и да си обсъждаме бременните неразположения!

....Мен лелката ме навести два дни по- рано и по този повод искам да ви питам на 06.08 късно ли е за цветната снимка? Пада ми се 6-ти чист ден.. Не искам да я пропускам.. Благодаря ви предварително :) Обичам ви!

Любекс, едва ли е късно за ЦС. Доки ми обясни, че се прави след М и преди О, за да не се получат увреждания при евентуална бременност. При мен предния месец се беше установила липса на О, за това нямаше значение на кой ден е. Ти за всеки случай се чуй с доки по телефона и ако искаш, за твое успокоение, препишкай няколко О-теста, за да си сигурна, че не си в овулация, но май твоята беше по-скоро късна, а не ранна, нали?

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #25 -: Юли 28, 2008, 10:08:27 am »
Здравейте на всички и честита темичка и от мен! Дано се нпълни с много много  :bfp: .
Успех на всички!
*
« Отговор #26 -: Юли 28, 2008, 10:16:17 am »
Здравейте и честита нова тема !:) Пожелавам повече сбъднати мечти в нея и всекидневна радост,здраве и щастие :)

Аз нямах нет в нас,защото има повреда,пък поддръжката са все ученици и хал хабер си нямат миличките..За сега се включвам само от работа..

Мен лелката ме навести два дни по- рано и по този повод искам да ви питам на 06.08 късно ли е за цветната снимка? Пада ми се 6-ти чист ден.. Не искам да я пропускам.. Благодаря ви предварително :) Обичам ви!
Днес ли ти дойде?
Ако е днес 6-ти ти е 10-ти ден от М и е точно на време.
« Отговор #27 -: Юли 28, 2008, 10:18:13 am »
Добре дошли на новите бъдещи мами
пожелавам ви моя късмет, не повече от месец тук без две чертички
този е на привършване, така че за другия ви искам въоръжени с +++ тестове
успех

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #28 -: Юли 28, 2008, 10:30:28 am »
Здравейте мили мои красавички!!!
Сега ще се върна да прочета от нилата седмица, че нялко бях почивка и нямахме нет, ама много ми липсвахте всичките.
Честита нова темичка да е пълна само с ++++ резултати, на всички които се нуждаят стискам палци и дано всичко мине от добре най-добре.
Целувки на всички.

*
« Отговор #29 -: Юли 28, 2008, 10:44:10 am »
Здравейте,честита и дано е късметлийска новата темичка! :balk_602:
На Кylie и elenakg лека бременност и да ни заплюят.
На Vickson стискам палци, а да знаеш операцията не е страшна, аз съм писала в друга тема - само страха е голям.
На всички пожелавам скоро  :bfp:  и :babbycarrage:
Аз си чакам МЦ след лапарото и засега с милото :sleeping:, но като мине лелката ще поработим  :oops:и ще си наваксаме.
Успешен ден на всички! :bighug:

Това, което не ме убива, ме прави по - силна.
« Отговор #30 -: Юли 28, 2008, 11:04:15 am »
http://snimki.info/details.php?image_id=115521Добро утро момичета,разъних те ли се вече
*
« Отговор #31 -: Юли 28, 2008, 11:05:15 am »
Добър ден и от мен!
Пожелавам на всички една усмихната и успешна седмица на всички!!!
Стискам палци на чакащите и на мене си - лелка още няма!!!! 8O
« Отговор #32 -: Юли 28, 2008, 11:06:39 am »
Добро утро и от мен! Тази седмица май ще е важна за много от нас. Добре дошли на новите бъдещи мами, успех на всички очакващи, и на успелите вече, всичко да върви по мед и масло.  :bighug:

« Отговор #33 -: Юли 28, 2008, 11:29:50 am »
и при мен все още я няма лелката,вече започвам да се пртеснявам защо не идва,при отрицателен тест продължава да ми закъснява
*

lawyer

« Отговор #34 -: Юли 28, 2008, 11:35:36 am »
Здравейте всички, айде Еленката да ни поръси с късмет за положителни тестове и тая темичка да се спука по шевовете от добри новини  :wink:

Снощи и тази сутрин имаше ееедваааа, ама буквално едвааааа забележим кафеникав оттенък на ЦС, забележим само при съсредоточаване върху тоалетната хартия при ходене до WC-то, а е рано за МЦ (вчера ми беше 23-ти ден, а (не)чакам на 25-26 ден), БТ си държи 37.2, което на фона на моята графика май е ниска БТ. Вече кафеникавото изчезна, а от 2-3 дни усещам осезаемо изтръпване в областта на левия яйчник (там този месец се очаква да се случи случката). 4-то инсе ми е и заради трите неуспешни, придружени с напразни надежди, малко скептично подхождам този път, страх ме е да се надявам и да вярвам, че нещо се е получило. Ама тази ситуация в момента малко ми дърпа струничката на надеждата - дали имам реален шанс за успех този път?

Ох, покрай мойте вълнения пропуснах, ама се поправям - Еленка, Кайли, успех и най-добрите резултати на прегледите!!! Пазете се и бъдете спокойни.  :cuddle:
« Последна редакция: Юли 28, 2008, 11:56:14 am от lawyer »
« Отговор #35 -: Юли 28, 2008, 11:48:12 am »
ей сега си записах час при д-р Диана Николова в 1 АГ - Св. София
400 лв. е пакета услуги за следене на бременноста

стискам ви палци лелката да не идва

*
« Отговор #36 -: Юли 28, 2008, 11:49:32 am »
Мерси девойки.. Мпиа,вчера ми дойде,но щом е заради евентуална бременност,о'к,аз съм с доста късна и неустановена дори овулация.. Аз си мислех че има други условия ,затова не трябва да е по-късно.. Но щом е така ,вече съм спокойна и нямам търпение да усетя брадвата.. :)
*

maktub

• *
  • 49
  • Било е писано !
« Отговор #37 -: Юли 28, 2008, 11:51:38 am »
Здравейте!От миналата година бебеправим,като имапе 4 месеца пазене,но подновихме опитите.Искам да кажа,че имам зад гърба си една успешна и една неуспешна бременност,плюс тежка коремна интервенция преди повече от година,но не гинекологична.Не знам защо,ама вече си мисля,че никога повече няма да успеем...Този месец си усетих овулацията,защото,особено след операцията,по време на ову получавам силни болки,първо винаги вдясно,после вляво и така.Този месец обаче освен обичайните болки,остана след овуто една постоянна умора в кръста,болки в корема,но не мога да преценя дали като придърпване,по-скоро все едно всеки момент ще ми дойде...и не знам какво да си мисля...Естествено,сигурно ще трябва да изчакам,но...?Интересното е ,че и краката ми са като при цикъл=изтръпнали...Какво да си мисля???
« Отговор #38 -: Юли 28, 2008, 11:58:53 am »
Lawyer, според мен новините при теб ще са добри този месец. Дано предчувствието ми е правилно както при Елена.  :crossfingers:

*

lawyer

« Отговор #39 -: Юли 28, 2008, 12:05:16 pm »
krassita, от твоя пост в Божиите уши!!! :D страх ме е да се надявам, затова ще си изчакам порядъчно закъснение (ако има такова) и чак тогава тестче