0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

zifri

• *
  • 18
  • няма да се откажа да те чакам...
Време е за сбъднати желания
« Отговор #100 -: Юли 29, 2008, 09:44:49 am »
eillien,аз си се надявам тайничко,но нещо не ми се вярва много.Хайде направи едно тестче и ни зарадвай с :bfp:

*
« Отговор #101 -: Юли 29, 2008, 09:47:49 am »
Добро утро!
Роситка  :bighug:
Иве дано скоро няма и помен от кисичката и резултата от лечението да е едно малко сладко човече! :wink:
Парси успех ! Имаш много   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен!
Адашке - ходя пак на процедури - днес ми е последната! Незнам дали има резултат , защото нещо ме придърпва тук - таме от време на време! Утре ще отида на преглед в санаториума , а на 5-ти съм на док в клиниката ! ДА видим какво ще следва...Ти как си? Няма ли да идваш вече - докато се наканите лятото ще свърши  :lol:
Красче на тебе много  :sucky: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :babyflips:
МАцки мимката утре или в четвъртък ще е на линия ...вече ми липсва!!!!
*
« Отговор #102 -: Юли 29, 2008, 09:54:52 am »
Добро утро и от мен ммичета.Аз напследък нямам много време да пиша, че сме в ремонт.Но ви следя непрекъснато.
Виксънче, стискам те палци с теб всичко да бъде наред много скоро. Ама много много много,щот аман вече.
Направо ми излезе от главата кой какво имаше.То толкова инфо.Иве, много се радвам за твоята киста че изчезва така бързо.Аре усмихни се да почне деня както трябва.
Вили,мног работиш,спри се бе жено.
Любче, ти защо така много набързо пишеш по нещо .Още ли си тъжна?
Роси, ще взема и аз да ддойда в поморие,значи,чувам , че си много гостоприемна. :lol:
Ох , айде мацки засега изчезвам.До скоро и хайде стягайте се там с тестовете
« Отговор #103 -: Юли 29, 2008, 09:57:42 am »
на работа съм и няма наблизо аптека а и  :bfn: е по лошо от незнанието
*
« Отговор #104 -: Юли 29, 2008, 09:59:07 am »
Роси, ще взема и аз да ддойда в поморие,значи,чувам , че си много гостоприемна. :lol:
ами заповядай бе мацко! Аз докога ще ви чакам ? Надявам се това лято да се видя с повечето от вас! Видях мимката , сега чакам Адашката и Виксънчето  :D
*
« Отговор #105 -: Юли 29, 2008, 10:00:48 am »
зифри,и според мен имаш шанс.Но най-добре си изчакай закъснение.Аз вече не се надявам излишно, че много боли сетне.
Роска, само да се освбди миг и хуквам надлу да знайш.Ама пусто може да е чак края на  лятото.
*
« Отговор #106 -: Юли 29, 2008, 10:04:07 am »
зифри,и според мен имаш шанс.Но най-добре си изчакай закъснение.Аз вече не се надявам излишно, че много боли сетне.
Роска, само да се освбди миг и хуквам надлу да знайш.Ама пусто може да е чак края на  лятото.
Края- края! Все е нещо  :lol: ДА се обадиш!
*
« Отговор #107 -: Юли 29, 2008, 10:10:25 am »
ОЧАКВАЩИ         bfp               

jesari                        10.07
    Meggy                      18-19.07.
    bebebe                        20.07
    viki_vat                      26.07
    fatalwoman                    29.07
    krassita                      31.07
    siska_rs                      01.08
    biby21                        03.08
    svetal4y                      05.08
    jael                          07.08 

ЛОВУВАЩИ         :00001754:               

rossy*
   rositka13   
   evita1717
   djina76
   eli_v
   naskomimi
   rouzi-anna
   biby21
   ВиЛиЛи
   NOWILKA
   anastacia682
   malkoto_dqvolche

успех на всички!
*

lawyer

« Отговор #108 -: Юли 29, 2008, 10:21:54 am »
Здравейте и от мен, успешен и спокоен ден на всички.
Аз съм още на ръба и не смея да посягам към теста, а доки е в отпуска и ми е неудобно да пробвам да му звъня при едно такова някакво-никакво положение.
Краситка, ти как си, днес ти е 13 ден, някакви симптоми за нещо, аз за себе си не знам какво да мисля, но за теб се надявам много?
*
« Отговор #109 -: Юли 29, 2008, 10:25:32 am »
Росче,благодаря ти за стиснатите палци кукле. :D

*
« Отговор #110 -: Юли 29, 2008, 10:38:33 am »
Аз съм още на ръба и не смея да посягам към теста, а доки е в отпуска и ми е неудобно да пробвам да му звъня при едно такова някакво-никакво положение.
Краситка, ти как си, днес ти е 13 ден, някакви симптоми за нещо, аз за себе си не знам какво да мисля, но за теб се надявам много?
как издържаш да не си направиш тест незнам ... с тази БТ..
« Отговор #111 -: Юли 29, 2008, 10:39:13 am »

Благодаря ти, мила, но моята БТ тръгна стремглаво надолу, имам всички признаци че ще ми дойде, и вече съм се настроила за преглед до края на седмицата, защото ако все още имам неспукан фоликул, ще трябва на втори ден от цикъла да започна противозачатъчни, за да го махаме  :balk_144:  Така че аз бях до тук. Графиката ми е като през всеки друг неуспешен месец - БТ започва да пада два дни преди да ми дойде, и накрая се сгромолясва. Да не говорим, че тя и никога не се вдигна колкото трябваше. При теб нещата изглеждат много по-добре ако питаш мен, стискам палци много силно! Дано и фаталуоман има с какво да се похвали като се прибере от почивка.

*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #112 -: Юли 29, 2008, 10:43:40 am »
Иве, страхотни новини :D
Rositka13, :bighug: Разбирам те как се чувстваш, както и всички момичета тук. Трябва да събереш сили за другия месец - той вече ще е нашият месец да знаеш :)
Момичета, аз да се похваля - от 3 дни съм спряла кафето. В някаква тема прочетох, че може да е причина за незабременяване. Не мога да повярвам, че съм толкова пристрастена. Проблемът е , че в работата веднага ще тръгнат приказки, че съм бременна, то и без това ме гледат втренчено в корема
*
« Отговор #113 -: Юли 29, 2008, 10:49:13 am »
parsi стиснати палци и от мен!

krassita не губи надежда !
« Отговор #114 -: Юли 29, 2008, 10:51:31 am »
Rositka13, :bighug: Разбирам те как се чувстваш, както и всички момичета тук. Трябва да събереш сили за другия месец - той вече ще е нашият месец да знаеш :)
Момичета, аз да се похваля - от 3 дни съм спряла кафето. В някаква тема прочетох, че може да е причина за незабременяване. Не мога да повярвам, че съм толкова пристрастена. Проблемът е , че в работата веднага ще тръгнат приказки, че съм бременна, то и без това ме гледат втренчено в корема
Благодаря ти миличка!Аз не съм от хората които се отчайват,просто понякога ми идва в повече...
Пък това за кафето,дето от него не ставало бебчето,не съм го чувала!Аз също го спрях,но не заради това,а защото получавам сърцебиене.Въпреки това понякога си пийвам по едно кафенце.Ако наистина си решила да го откажеш,започни с черен чай в началото(препоръчвам ти да го пиеш студен,защото мене топлия ме приспива още повече).
Прегръщам ви всичките и много ви благодаря за подкрепата :bighug:
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
« Отговор #115 -: Юли 29, 2008, 10:52:59 am »
едва ли кафето е пречка за забременяването според мен.. особено ако е 1-2 на ден...
*
« Отговор #116 -: Юли 29, 2008, 11:07:08 am »
Mpia благодаря и на теб за подкрепата. :)

« Отговор #117 -: Юли 29, 2008, 11:13:39 am »
Парси,стискам палци миличка :crossfingers:
Краси,не губи надежда,докато я няма лелката има шанс. :crossfingers: :crossfingers:
Адашке,мъжа ми не може да си вземе отпуска и незнам кога ,но ще дойдем  :lol:Успех утре на прегледа миличка.Дано след баните се случи твоето чудо.
*
« Отговор #118 -: Юли 29, 2008, 11:37:16 am »
Здравейте и от мен!!!
Аз днес не направих тест! Сутринта като станах така ме сви, че щях да умра! И си легнах малко и ми мина!!! И сега нищо!!!
Направо не знам!!!
Може би утре ще направя!!! 8O
« Отговор #119 -: Юли 29, 2008, 11:54:11 am »
Здравейте и от мен!!!
Аз днес не направих тест! Сутринта като станах така ме сви, че щях да умра! И си легнах малко и ми мина!!! И сега нищо!!!
Направо не знам!!!
Може би утре ще направя!!! 8O

Я вземи препишкай едно тестче. Да не те е страх от това,което ще покаже. С тези симптоми съм сигурна,че си с 2 чертички.

Момичета, аз от снощи сгъвам моя яко. :lol: :lol: :lol: