0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Притеснена съм. Моля кажете ми
« -: Юли 28, 2008, 23:02:46 pm »
Здравейте отново момичета!
Днес е вече 5-ят, откакто ми закъснява! Направихси три теста (два на "Престо" и един на "Шуър чек") и трите са положителни, което ме кара да се чувствам най-щастливата. Но от вчера 27.07. започна да ме притеснява друго...  По някое време през деня на ежедневната ми превръзка се беше появило петно със жълтеникаво-светлокафеникъв цвят. Петното не беше много малко, но пък беше еднократно. Третият тест си го направих именно когато го видях и беше положителен. Между другото още преди да ми закъснее усещах леко придрпване нико долу, но то беше наистина леко. Сега откакто ми закъснява го усещам почти болезнено. То е за секунда примерно, но пък е на чести интервали, пък и тези петна.... Днес имах пак такива.
Не знам вече какво да си мисля. Дали да отида на лекар или да изчакам още ден-два?
Моля ви посъветвайте ме нещо!!!
Благодаря ви милички!!!
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Re: Притеснена съм. Моля кажете ми
« Отговор #1 -: Юли 28, 2008, 23:11:52 pm »
Само се успокой. Разбира се, че тр. да отидеш на доктор. Всичко ще бъде наред. Ще видиш.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #2 -: Юли 28, 2008, 23:12:33 pm »
Мила,според мен трябва да посетиш доктора.4ела съм,4е зацапване може да има,но еднократно.Дано вси4ко е ОК,но не губи време,а отиваи!Стискам палци!
« Отговор #3 -: Юли 28, 2008, 23:12:48 pm »
Миличка,първо честито.А относно течението се консултирай с гинеколога си възможно най-скоро.Стискам палци .
« Отговор #4 -: Юли 28, 2008, 23:48:44 pm »
Първо - честито  :ballons:

Зацапвания може да има и често има, при това не само едократно. Има жени, които доста прокървяват и пак раждат здрави деца. Въпросът е че - както всички тук правилно ще ти кажат - нито едно прокървяване не трябва да се оставя без лекарско внимание. Затова, според мен е добре по най-бързия начин да се свържеш с лекаря ти и той да реши дали да изписва медикаент като Утрогестан и Дуфастон и но-шпа.
Успех!
« Отговор #5 -: Юли 29, 2008, 08:29:36 am »
Благодаря Ви много момичета! Наистина бях притеснена, но когато съм с вас притесненията ми намаляват! До края на седмицата ще отида на лекар. Дано до тогава да няма пак основания за притеснения!
Ще ви информирам!!! :balk_121:
От сърце ви желая успех на всички!!! :blowingdust:
« Отговор #6 -: Юли 29, 2008, 09:48:39 am »
Здравейте ,момичета.
И при мен е така.
Днес ми е едва 22 ден от цикъла и понеже имах зацапване в кафяво вчера бях на лекар.Правих тест при него - положителен.
Освен това откри киста в яйчника и се съмнява за извънматочна бременност понеже не се виждало нищо в матката.
Аз обаче си мисля,че при 22- ри ден от цикъла е още доста рано да се види нещо в матката.Вие как мислите?
В четвъртък имам пак предглед 31.07 ,но на мен ми се струва,че и тогава ще е още рано,за да има нещо в матката - ще ми е 24 ден.
В къщи правих още два теста/различни/,и двата с втора черта макар и съвсем бледичка -тъй че бременност явно има,въпросът е къде,,,
Е момичета ако може посъветвайте ме,какво да правя докато чакам и си съсипвам нервите :(
*
« Отговор #7 -: Юли 29, 2008, 10:09:42 am »
Първо честито и на теб! И според мен е твърде рано да се види нещо в матката!Все пак това ще е 24 ден! Колко ти е дълъг цикълът? и не мога да разбрера в кой ден точноти е О.
« Отговор #8 -: Юли 29, 2008, 10:55:32 am »
Здравей,rossy *,
по принцип цикълът ми е 28 дни.
И аз не мога да разбера кога е била овулацията,защото както можеш да видиш 7 дни подер тестовите ми за овулация бяха положителни-може би заради кистата и бременноста.
Иначе предния месец теста за ову беше положителен на 14 -я ден,а цикълът ми беше 29 дни.
« Отговор #9 -: Юли 29, 2008, 11:01:16 am »
Лейди наистина е рано ,стискам палци след няколко дни да видите точицата на точното място. :crossfingers:
*
« Отговор #10 -: Юли 29, 2008, 11:04:51 am »
Лейди наистина е рано ,стискам палци след няколко дни да видите точицата на точното място. :crossfingers:
и аз :)

*
« Отговор #11 -: Юли 29, 2008, 11:08:39 am »
Здравей,rossy *,
по принцип цикълът ми е 28 дни.
И аз не мога да разбера кога е била овулацията,защото както можеш да видиш 7 дни подер тестовите ми за овулация бяха положителни-може би заради кистата и бременноста.
Иначе предния месец теста за ову беше положителен на 14 -я ден,а цикълът ми беше 29 дни.
не се безпокой! Още е рано , всичко ще е наред! Ако се съмняваш нещо , задължително потърси още едно мнение на специалист!
« Отговор #12 -: Юли 29, 2008, 11:22:09 am »
Благодаря ви момичета!
rossy * - и аз така реших,утре ще ида до Ст.Загора и там ще ме прегледат,записах си час.
Дано всичко да е наред.
Ще ви държа в течение.
*
« Отговор #13 -: Юли 29, 2008, 12:55:37 pm »
Лейди пусни си кръвен.Неискам да те розачеровам,но ми се струват нереални тези положителни тестове на този ден от мц. Прекалено рано е. За ехограф също.
*
« Отговор #14 -: Юли 29, 2008, 13:45:57 pm »
Здравейте ,момичета.
И при мен е така.
Днес ми е едва 22 ден от цикъла и понеже имах зацапване в кафяво вчера бях на лекар.Правих тест при него - положителен.
Освен това откри киста в яйчника и се съмнява за извънматочна бременност понеже не се виждало нищо в матката.
Аз обаче си мисля,че при 22- ри ден от цикъла е още доста рано да се види нещо в матката.Вие как мислите?
В четвъртък имам пак предглед 31.07 ,но на мен ми се струва,че и тогава ще е още рано,за да има нещо в матката - ще ми е 24 ден.
В къщи правих още два теста/различни/,и двата с втора черта макар и съвсем бледичка -тъй че бременност явно има,въпросът е къде,,,
Е момичета ако може посъветвайте ме,какво да правя докато чакам и си съсипвам нервите :(
В матката ще се види нещо едва при няколко дни закъснение.
С тези ранни прегледи се претисняваш излишно.
« Отговор #15 -: Юли 29, 2008, 15:14:38 pm »
В матката ще се види нещо едва при няколко дни закъснение.
С тези ранни прегледи се претисняваш излишно.
[/quote]
Благодаря ти,ама нали знаеш като ти го каже лекар...
« Отговор #16 -: Юли 29, 2008, 15:16:31 pm »
Лейди пусни си кръвен.Неискам да те розачеровам,но ми се струват нереални тези положителни тестове на този ден от мц. Прекалено рано е. За ехограф също.
Ще те послушам,ще си пусна още днес.
Не ме разочароваш,при заплахата бременността да е извънматочна,предпочитам да няма такава.
 :(
« Отговор #17 -: Юли 29, 2008, 15:49:20 pm »
murry i lady и на 2те  :crossfingers: :blowingdust2:
« Отговор #18 -: Юли 31, 2008, 12:24:43 pm »
Здравейте отново.
Обещах и пиша.
Кръвен тест на 29.07 направен в 6,30 вечерта,резултат - 134 и нещо/вижте ми графиката не помня точно./
Днес по същото време ще направя пак и ще видим какво ще е покачването.
Втория лекар ,естествено каза,че е много рано,за да се види нещо конкретно.
Кървенето продължава,нямам болки.
Ще чакам до 09.08 - тогава е вторият ми преглед и се надявам да има нещо в матката ,а не в тръбата.
Случвало ли ви се е нещо продобно?
Целувки и успех на всички. :grouphug2: :balk_21:
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #19 -: Юли 31, 2008, 18:16:42 pm »
Здравейте ,момичета.
И при мен е така.
В къщи правих още два теста/различни/,и двата с втора черта макар и съвсем бледичка -тъй че бременност явно има,въпросът е къде,,,Разбира се ,че първо отиди на лекар като поне дойде датата на цикъла или имаш два три дни закъснение.Не съм лекар ама ми се струва твърде рано на този ден от цикъла да види дали има или няма нищо в матката.На много момичета им закъснява по 10дни и чак тогава се вижда плодно сакче ,така че мисля да ти кажа да не се притесняваш .Пожелавам ти всичко да е наред .Успех