Лъки, и при нас е така, само сертолиеви клетки, високо ФСХ, склерозирали канал4ета и хипотрофи4ни (недоразвити ) тестиси.
Сперматозоиди, оба4е, бяха открити още с първата биопсия, като проба беше взета и от двата тестиса и от от няколко места.
Потърси и про4ети постове в които съм писала и обяснявала за сертолиево клетъ4ен синдром- така се нари4а вашия и нашия проблем- аа, забравих да кажа 4е инхибин не сме изследвали никога + проблемът не свършва с намирането или ненамирането на сперматозоиди, понякога сперматогенезата е запазена само в отделни миниатюрни места/депа,гнезда- както искате си ги представете/ и е мн трудно при биопсия да бъде оцелен то4но такъв район с сперматогенеза и следователно 4итави сперматозоиди.
Така 4е моят съвет е повторете биопсията, като едновременно с това имате готовност да замразите пробата ако се открие нещо, за да не се налага при евентуално ИКСИ да се прави и още една биопсия.
Това е от мен, знам 4е не е много, но все пак ви предстои решение за взимане- ще повторите ли опита или ще търсите алтернативни варианти.
Успех!