Ето ме и мен,
пуснах имунологи4ни в понеделник в Малинов, не бях разбрала 4е и при Владимиров ги правят
Дано това не се окаже проблем,
доколкото разбирам всеки лекар държал при него да повтаряш изследванията- хормони спермограми и т.н. Но аз за всеки слу4ай си зех и 4ас за Стаменов за октомври 2009 така 4е имунологи4ните поне там ще свършат някаква работа
Ина4е съм съгласна да повторим хормоните при Владимиров и при всеки следващ лекар за когото си вземем 4ас, за спермограмата...
... не съм 4ула азоосперми4ен мъж да еякулира сперма до сега, така 4е според мен е ненужна, но ще я повторим ако доктора каже, дано само не се налага да повтаРЯМЕ диагности4ната биопсия,
представяте ли си ако някой док каже: абе я се бипопсирай пак, аз много им нямам вяра на колегите, нека да направим една биопсия и при нас
Ох големи лиготии тази ве4ер
Розали, при вас колко пъти се наложи да се срещнете преди да определите дата за ИКСИ-то, питам, защото се 4удя дали това става на първия преглед, или иска да те следи няколко месеца + дали е по- добре да си пусна хормоните и тестовете за спин, хепатит и васерман предварително, или да 4акам той да ми ги назна4и, ве4е съм се изследвала, де, но те са от миналата година, така 4е ще трябват нови
Това е засега от мен, вий моми4ета до къде стигнахте?