rozaly,
при кой док правихте опитите,
ние пък сме с фокална сперматогенеза в десния тестис- т.е. в него има места на които се е запазила сперматогенезата и други у4астъци без сперматогенеза, така 4е си знаем, 4е при нас ще е голям зор-а още при откриването на сперматозоидите, защото доктора, трябва да биопсира то4но някой от секторите, където се произвеждат сперматозоиди, а никой предварително не знае къде са тези сектори
трябва да се резне за да се види
Ако все пак се намерят спермита, в което аз съм сигурна, изобщо не си и помислям 4е няма да намерят...тогава ще се молим за 4удо
Розали,
има успели моми4ета и майки на близнаци, след ИКСИ + ТЕСА, това са Вера и Ст, така 4е горе главата!
За замразяване и трансфер на замразени ембриони, съм доста скепти4на, защото някъде 4етох, 4е спермита извадени 4рез биопсия НЕ ПРЕЖИВЯВАТ замразяването, за ембрионите не знам, но не бих таяла надежди.
Има хора- според медицинските публикации, в които съм се заровила да 4ета ве4е 1 година, които раждат живи де4ица след ИКСИ + ТЕСА след първата процедура, вси4ко е на късмет, аз мисля, но искаме да опитаме.
Розали, вий на кой ден правихте трансфера + колко ембрион4ета ти върнаха двата пъти?
Не разбрах кой се е отказал от донор- ти или съпругът ти?
Моя е съгласен на вси4ко само и само да имаме деца, даже само ми се кара, 4е прекалено сме 4акали, непрекъснато ме праща в Бг да съм си ходела да си правя донорски инсе-та, ама аз през тази година, първо изпаднах в депресия, после претърпях операция, свързана със стара травма....и изобщо не ми беше до това....
Аа, забравих да кажа 4е Вера е успяла при др Стаменов, а Ст- при Александров- май.