Благодаря ви за подкрепата. Доста прочетохме и се консултирахме с доктор от специализиран такъв център и те също ни успокоиха, като казаха, че имат доста бебета родени, като бащие са били със същите резултати като при мен. Стъпките, които ни обясниха, че трябва да преминем са същите, като изброените от Вера. Нека отминат почивните дни и започваме. Назначиха ми изследвания - хормонални. Като излязат резултатите отивам и при андролог и т.н. по веригата за да се изясни какъв е проблема и как да се процедира. Някъде из статиите относно причините за тази диагноза намерих писано за т. нар. асансьорни тестиси и се светнах, че аз от дете имам такъв проблем с единия тестис и го споделих на доктора, което се оказва, че може да е причина за проблема. Както и да е твърде рано още да се правят заключения - ще ги правим с времето. Най - много ме успокоява това, че има хора, като вас и като докторите, при които ходих, че има доста реални успехи. Незнам зашо се случва така, но и доста от нашите познати също имаха проблеми с зачеването - къде при мъжа проблеми къде при жените и това е много отчайващо. Ние ли сме повредени, обстановката в която живеем ли ни скапва, но е факт, че все повеч млади семейства имат проблеми.